Wat vind jij ervan?

hugovos
Bedrijf

Panvoersysteem van AgroMax

0


In de huidige commerciële pluimveesector is iedere pluimveehouder continu bezig met het bereiken van een efficiënte productie. Het Agromax panvoersysteem helpt u bij het bereiken van een perfecte voerconversie, is erg betrouwbaar en kent meer mogelijkheden voor verschillende toepassingen.

Om aan verschillende behoeftes van vleeskuikenhouders te kunnen voldoen hebben wij een brede selectie aan voederpannen.

Vloedsysteem voerpan: wanneer de voerpan op de grond rust, staat het venster open waardoor de pan volledig is gevuld met voer. De jonge kuikens kunnen hierdoor prima bij het voer wat u arbeid bespaart.

Het voersysteem kent veel voordelen:
- Veelzijdige instelling voor voerniveaus. Er kan eenvoudig overgeschakeld worden tussen verschillende voerniveaus.
- De diepe V-gevormde pan zorgt voor een goede toereikbaarheid van uw kuikens wanneer het voerniveau verlaagd wordt.
- Een snelle distributie van vers voer (350 kg / uur) over de gehele lijn zorgt voor een perfecte groei van uw kuikens.
- De voerpan is gemaakt van kwalitatief UV bestendig synthetisch materiaal. Verder is het materiaal bestand tegen desinfecteer- en schoonmaakmiddelen.
- De voerpan is tot slot eenvoudig te reinigen, te monteren en te demonteren.

Het systeem bestaat uit:
Een voerhopper met een capaciteit van 100 of 200 liter (60 of 120 kg) die voorzien is van een elektronische hoogteschakelaar. De hopper kan eenvoudig gedemonteerd worden bij het schoonmaken van de stal.
Een compacte aandrijfeenheid met voerniveau regeling in de laatste pan. De zeer efficiënt geschakelde motor is ontworpen voor een constant en uniform voertransport. De aandrijfeenheid heeft een 0.55 kW/ 0.75 Hp variabele motor die voldoet aan IP55 en kan geleverd worden met een ingebouwde automatische afslag.
Agromax heeft naast de bestaande 14-grils voerpan een 4-grils voerpan voor u in het assortiment. Hierbij kunnen de kuikens makkelijk in en uit de pan, en het geeft een goed zicht op het voer.


Om een perfect voertransport te realiseren is de spiraal gemaakt van hoogwaardig vervaardigd staal. De spiraal is verder zodanig ontworpen om de buis een maximale levensduur te verschaffen. Iedere buis is getrompt, wat zorgt voor een perfecte en stevige verbinding tussen de buizen. De gegalvaniseerde buizen hebben een diameter van 44, 45 mm en zijn 3050 mm lang. De buizen zijn te verkrijgen met geen, 2, 3 of 4 gaten.
Het panvoersysteem kan in zijn geheel opgelierd worden. De buizen plus hopper en aandrijving zijn bevestigd aan het plafond en kunnen worden gehesen door middel van een plafondlier (handmatig of automatisch) bevestigd in het midden van het gebouw.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Of registreer je om te kunnen reageren.