Wat vind jij ervan?

InnoPlus
Bedrijf

WarmteTerugWinning via Inno+ luchtwassers

2


Varkens en pluimvee produceren veel warmte die samen met de geventileerde stallucht dagelijks uw stal verlaat. Klanten van Inno+ kunnen hun luchtwasser gebruiken om de warmte uit hun stal terug te winnen en te benutten voor het (voor)verwarmen van hun inkomende ventilatielucht, biggenstal, brijvoer, woonhuis of zelfs zwembad.In stallen met een luchtwassysteem, blazen ventilatoren, de door dieren verwarmde stallucht door de wasser heen. Het luchtwaswater wordt zo opgewarmd tot 16°C á 20°C. Dankzij de Inno+ warmtewisselaar en warmtepomp kan deze warmte worden terug gewonnen en gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Het levert een hoog rendement en een besparing van 65% op uw energierekening op.

WarmteTerugWinning van Inno+ past binnen regelingen voor energiebesparing en kent een terugverdientijd tussen de 2 en 8 jaar. Bezoek voor meer informatie Inno+ tijdens de LIV in Hardenberg of stel uw vraag onder dit bericht

Laatste reacties

  • natuurboer

    Volgens mij heeft rhizomanie een verband met salpeterzuur. Verbouw maar eens bieten op baggerspecie, dat wordt dan één en al rhizomanie. In baggerspecie zit veel salpeterzuur.

  • Aad Baars

    Inderdaad Natuurboer ! Verzuring/verzilting verstoord de balans in de Bodem. Het is zaak om alleen die gewassen te telen die bij de staat van de Akker passen.
    Voldoende kalk toevoegen om de PH te verhogen kan in sommige gevallen een uitkomst bieden

Of registreer je om te kunnen reageren.