Wat vind jij ervan?

MS Schippers
Bedrijf

MS Tag Little van MS Schippers

4


MS Tag Little: een nieuw I&R oormerk met voordelen big en gebruiker!

De Animal ID Divisie van MS Schippers heeft een verbeterd oormerk ontwikkeld voor ondernemingen die vooralsnog handmatig nummers in willen blijven brengen, de MS Tag Little. “Little”verwijst naar de gebruikte pin in het mannelijk deel van het oormerk, dit is een kleine pin die een klein gat maakt.

Licht van gewicht
De kleine pin laat zich tot ongeveer 30% lichter inbrengen dan de standaard pin, dit zorgt voor arbeidsverlichting. De MS Tag Little kan snel na de geboorte (tot circa 5 dagen) bij de big aangebracht worden.

Snelle genezing door een kleiner gat
Het kleine gat zorgt voor een snelle en goede genezing en voorkomt nagenoeg altijd problemen. Uit praktijkonderzoek met de MS Tag Little is gebleken dat de ontwikkeling van het gat in het oor klein blijft met als voordeel dat de kans op verlies van het oormerk kleiner wordt. Verlies treedt meestal op doordat het gat in het oor te groot wordt en niet zozeer door uitscheuring. Op onderstaande foto’s is duidelijk het verschil te zien bij een varken van 4 maanden.De MS Tag Little is terug te vinden op het overzicht van goedgekeurde I&R oormerken. Vrouwelijke delen zijn verkrijgbaar in geel, groen, wit, rood en blauw. (0409822) per 100 of 1.000 stuks.

De afmetingen van de MS Tag Little zijn, Ø mannelijk deel 27 mm, Ø verbindingspin 3,5 - 4 mm / Ø vrouwelijk deel 27 mm. Het mannelijk deel is bedrukt met landcode “NL”, UBN en I&R logo. Het vrouwelijk deel is onbedrukt. Ze zijn leverbaar per 100 (0409820-100) in bulk.

De MS Tag Little zal binnenkort ook gecombineerd kunnen worden met de MS Quicktransponders. Dit maakt elektronische dieridentificatie ook kort na de geboorte toepasbaar!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

  • pietbongers

    Hallo Luuk over glyfosaat is de laatste tijd veel bekend geworden met wat het doet op mensen en ander levend wezen ,als je dat leest wil je het niet gebruiken zeker nie in gewassen direkt voor consument,wat het op het gewas doet weet ik niet .

  • Aad Baars

    Inderdaad Piet Bongers ! De nadelige gevolgen van deze stof op de lange termijn zijn niet echt postief te noemen. In zuid Amerika is het aantal doodgeboren of misvormde kinderen in gebieden waar roundup van monsanto gebruikt word 5 x zo hoog als in landen waar het nog niet gebruikt wordt. Veel onkruid soorten bouwen resistentie op waardoor de dosering steeds verder vehoogd moet worden

  • vanvelthoven71

    trekker op smalle banden met een weilandbloter .werk ook goed

Of registreer je om te kunnen reageren.