Wat vind jij ervan?

ECOstyle B.V.
Bedrijf

Minder longproblemen begint met meer weerstand.

3


Door het nieuwe overheidsbeleid wordt het voor kalverhouder en dierenarts steeds moeilijker om ziekten en chronische aandoeningen de baas te blijven. Nieuwe behandelmethoden die meer gericht zijn op het verhogen van de weerstand en het verminderen van de vatbaarheid van de kalveren kunnen helpen om ziekten in toom te houden.

Symptoombestrijding van ziekten met medicijnen is geen duurzame oplossing voor de steeds terugkerende gezondheidsproblemen bij vleeskalveren. Het gebruik van antibiotica draagt niet bij aan de weerstand van het dier, integendeel! Antibiotica verminderen de beschermende werking van de 'goede beschermende bacteriën’. We zullen daarom gezamenlijk met dierenartsen moeten streven naar nieuwe behandelmethoden en denkwijzen, waarbij de weerstand van het dier centraal staat.

Longaandoeningen zijn de meest voorkomende problemen bij vleeskalveren. Het mengen van Bronch-Arom door de melk gedurende de eerste 10 weken na opstart is een vernieuwende aanpak welke gericht is op het behouden van een gezonde longfuctie en op het versterken van de algehele conditie van het dier.

Bronch-Arom is een aanvullend diervoeder op basis van etherische oliën. Het ondersteunt een gezonde functie van de luchtwegen, stimuleert de eetlust en activeert de spijsvertering.

Bronch-Arom is uitsluitend verkrijgbaar bij de dierenarts.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • rdronald

  Waarom gaan ze de helft ontslaan dan? niet genoeg werk? BIj familiebedrijven valt er vaak nog wat te regelen. Iemand die tijdelijk eve in kan vallen. Grote bedrijven moeten andere AB inschakelen of facature rondsturen of buitenlands personeel kan natuurlijk ook of bedoel je af en toe invallen?

 • gerrit coppens
  Panellid

  Blijkbaar waren ze boventallig. Als er minder werk in de uitzendtak is dan moeten keuzes gemaakt worden

 • Welinkm

  @rdronald: af en toe invallen. Stel je breekt vandaag een been, hoe los je dat dan op met het bedrijf als er geen bedrijfsverzorger beschikbaar is?

Of registreer je om te kunnen reageren.