Wat vind jij ervan?

Veldleeuwerik

2


Overal wordt geroepen dat Veldleeuwerik een goed instrument is om u bedrijf duurzamer te maken. Op zich natuurlijk een mooi streven en zolang het vrijwillig blijft lijkt mij het ook een goed instrument.
maar waar ik een beetje bang voor ben ( en volgens mij al zie gebeuren) is dat het net als de certificering een instument wordt dat binnen een paar jaar een verplicht iets wordt.
Nu krijg je plus op je producten indien je meedoet maar straks een korting als je niet mee doet.
En mijn vraag is zitten we daar met zijn allen op te wachten dat de grote ondernemingen ( heineken, cosun agrifirm) met de meerwaarde voor de producten gaan strijken. Dit aangezien de grote ondernemingen al in het bestuur van het project zitten.
Ben ik te negatief of zijn er meer mensen die er zo over denken??

Laatste reacties

  • kuijpers reniers

    volgens mij niet de hard werkende boer zorgt ervoor ondanks alles wat er voor gedaan moet worden dat het voormekaar komt en de heren met de stropdasje gaan weer vertelen dat ze het zo mooi voor elkaar hebben en je bent weer bedankt voorbeeld hier in de hilver hebben ze met de ruilverkaveling z'n 350 ha grond afgegraven was beter voor de natuur moet verschralen komen weer vogels op af niet dus want er zit geen bodem leven meer en wat is er nu aan de hand ze hebben met de boeren in de buurt afgesproken dat ze het een beetje moeten gaan bij houden en verzorgen het wordt tijd dat ze dat over laten aan mensen met verstand van zaken en niet allemaal van die onzinige projecten evenals de terug keer van de big 5 hier in brabant willen ze de wisent (grote graaser kleine bison) lyxs wildzwijn otter en edelhert weer terug laten keren in de bossen kosten paar miljoen natuur is leuk maar moet wel betaal baar blijven en door die onzinige dingen wordt b.v. rode diesel afgeschaft en wat al niet meer

  • PetervandeMerwe

    @ Kuijpers reniers, het verschil tussen de verduurzaming die stichting Veldleeuwerik wil en de opschaling van natuur die jij benoemt is erg groot. Daarom klopt jou reactie niet met de hier gestelde vraag.
    Overigens zal het wel fijn zijn als je gebruik zou maken van leestekens om je verhaal te verduidelijken.

Of registreer je om te kunnen reageren.