Wat vind jij ervan?

Timac Agro
Bedrijf

CalseaBloc Mineralen Likblokken

3


In september 2012 bestaat het bekende EUROBLOC 25 jaar, voor Timac Agro de reden om te gaan vernieuwen! Innovatie is de motor achter het succesvol concept van Timac Agro.

Het unieke bestanddeel Calseagrit Biotech wordt vanaf nu opgenomen in de naam van het blokkenassortiment. Eurobloc gaat vanaf nu door het leven als CalseaBloc. Voor een nog betere herkenning en het benadrukken van de kwalitatief hoogwaardige mariene ingrediënten. De nieuwe herkenningskleur van het CalseaBloc®-assortiment is oranje.De CalseaPhos+, CalseaCalver+ en CalseaOligo+ mineralen likblokken zijn verbeterd !

Het bewezen bestanddeel AMAFERM®, voor een betere vertering van het rantsoen, zal deel uitmaken van de samenstelling van Calseaphos+. Ook voegt Timac Agro voor een betere weerstandsoverdracht organisch Selenium en Vitaminen E toe aan het droogstandsblok CalseaCalver+ . Het blok CalseaOligo+ wordt verrijkt met organisch selenium en gechelateerde sporenelementen voor een betere weerstand en vruchtbaarheid.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • Gerd-Jan

  Traditoneel scharrel. Dezelfde nesten als in voliere. Band in het midden. Nest gaat alleen dicht door middel van een hekje dat naar voren gaat. Matjes zijn wel viezer. Eieren schoner. Maar dat heeft waarschijnlijk met de manier van ventileren te maken.

 • kleitokkers

  Ook de opfok kun je mee nemen, voergoten water lijnen waar plaats je die t.o.v de nesten.
  Het gaat volgens mij om de combinatie

 • agro male

  Ja ook bij ons nest icm eibanden in het midden. Ventilatie , nesttype , voersoort , voer/water tijden en indeling stal etc.etc.etc. zijn van invloed vuilheid eieren. De juiste combinatie van alles helpt bij schonere eieren en dat kost heel wat denkwerk/advies/ervaring!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.