Wat vind jij ervan?

Krachtige bladblazers van Husqvarna

10


Krachtige 570 en 580 BTS bladblazers

De nieuwe Husqvarna bladblazers (570 BTS en 580 BTS) werken zeer prettig door onder meer dempers die trillingen absorberen en daarmee de armen en handen sparen van de gebruikers. De X-Torq technologie reduceert de uitlaatemissie met 75% en vermindert het brandstofverbruik tot wel 20%. Samen met de grote brandstoftank zorgt dit voor lange werkperiodes zonder te hoeven tanken. Het ‘Air Injection’-systeem zorgt voor langere intervallen tussen het reinigen van de filter. De bladblazers zijn geschikt voor veeleisende taken. De machines maken gebruik van een grote luchtstroom en hoge luchtsnelheid door efficiënt ventilatorontwerp in combinatie met de krachtige X-Torq ®-motor. Dankzij de ergonomische handgreep is de lichaamsbelasting minimaal. Brede, comfortabele schouderriemen en verstelbare ‘softgrip’-handgrepen zorgen voor optimaal gebruikersgemak.Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • Aad Baars

  Gewoon een grote insectenlamp welke bestand is tegen het klimaat in de stal doet wonderen!

 • j.gorter4

  Wat voor grootte van een insectenlamp denk je dan aan en welke is bestand tegen een stalklimaat?

 • Aad Baars

  Gericht advies kan de plaatselijke leverancier van Veehouderijbenodigtheden geven J. Gorter . Ik wil geen reclame maken maar deze zie ik vaak hangen bij manege's www.agroverhen.com/.../insectendoder-halley-2214b-greenline-ip44_1001269.html Die zijn spatwaterdicht !

 • Roubos1

  Kan je ook gewoon kopen bij Roubos agri produkten te Kootwijkerbroek, er zijn er 2 voor geschikt , de ene lamp is voor 150 m2 en heeft blauw uv licht, de andere is voor 300 m2 en heeft groen uv licht. Zijn wel prijzig de Hally's, maar wel goed.

 • Anne-Marie van der Linde

  Hoeveel van die lampen heb je dan in een stal nodig? En zijn ze ook effectief tegen kleine stekers als knutten, of is het verstandig om zo'n lamp te combineren met een toegelaten pour-on middel?

 • flybusters

  Pompsysteem voor paardenstallen
  Bestellen
  De bestelling van het pompsysteem hangt samen met het aantal boxen in uw stal. Geeft u daarom bij een bestelling het aantal boxen aan ons door. Wij bieden u dan een offerte aan op maat en nemen contact met uw op.
  Ga naar bestellen >>
  Het totaal pakket
  Flybusters wil graag met u samenwerken om de vliegen in uw stal te bestrijden. Wij bieden u een totaal pakket aan. Dat bevat:
  1. Techniek: Automatisch vernevelingsysteem.
  2. Dier- en milieuvriendelijke product
  3. Kennis: ons unieke service contract.
  1. Techniek: Automatische vernevelingsysteem
  Flybusters werkt door middel van een systematisch en volautomatisch vernevelingsysteem, waarbij op gezette tijden het natuurlijke extract in de stal wordt gebracht. Het vernevelingssysteem bestaat uit een vat gevuld met een in water opgelost product, een timer en een pomp, plus een eenvoudig te monteren kunststof leidingsysteem met zeer exact werkende sproeikoppen.
  2. Dier- en milieuvriendelijke producten
  Flybusters adviseert een plantaardig extract als een effectief vliegenbestrijdingsmiddel. Het middel moet volkomen onschadelijk zijn voor mens en (warmbloedige) dieren, maar zeer effectief tegen vliegen. Omdat natuurlijk pyrethrum onder invloed van ultraviolette straling, dat een deel uitmaakt van ons zonlicht, binnen twee uur wordt afgebroken, is er geen sprake van residuvorming. Dat heeft tot positief neveneffect, dat vliegen geen kans hebben om resistentie tegen het middel op te bouwen. De werkzame stoffen zijn natuurlijke pyrethrinen. Deze wordt fijn door de ruimte verdeeld.

 • flybusters

  dit is bewezen perfect voor koeien of geiten stallen!!! Of alleen voor kalveren stal…..dat is meestal het ergste..
  ww.agriprom.nl

 • Aad Baars

  Anne Marie, echt alle vliegende insecten hebben ogen die sterk gericht zijn op het UV gedeelte van zonlicht en vliegen automatisch richting de insectenlampen. Vergeet echter niet om de lampen op tijd van nieuwe buizen te voorzien. Anders gaat de effectiviteit achteruit.
  Roubos 1 , Hoeveel geld is duur als je veel ellende kan voorkomen?

 • Roubos1

  Ben ik het helemaal mee eens, maar de praktijk is weleens anders.

 • Aad Baars

  Natuurlijk is niet elke situatie hetzelfde Roubos . Soms kan een combinatie van maatregelen nodig zijn . Ik heb bij mijn Klantenkring wel ervaren dat de algehele gezondheid van het Vee invloed heeft op het aantal besmettingen met pathogenen die via insecten overdraagbaar zijn. Dus zorgen voor een gezonde Darmflora in de pens en de mineralenhuishouding op peil houden voorkomt ook veel problemen.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.