Wat vind jij ervan?

Frezen van Husqvarna

22


Husqvarna breidt dit jaar haar collectie frezen flink uit. De zes nieuwe modellen kenmerken zich onder meer door een flink motorvermogen, veelzijdige toepassingsmogelijkheden en een comfortabel besturingssysteem. De nieuwe frezen zijn ontworpen voor intensief gebruik.

Duurzaam en krachtig
De nieuwe frezen van Husqvarna zijn voorzien van een betrouwbare en krachtige Subaru motor met OHV/OHC-technologie. Deze zorgt voor een uitstekende smering en koeling. De machines hebben een afneembaar transmissiehuis met een smeernippel voor gemakkelijk onderhoud. Bovendien geeft de Subaru-motor weinig emissie bij gebruik. Alle componenten van de frezen hebben de hoogste kwaliteit en zijn grondig getest om voor optimale duurzaamheid te zorgen. Het stuur van alle modellen is verstelbaar op lichaamslengte en met het centraal geplaatste bedieningspanel is het eenvoudig werken.Zes modellen
De nieuwe Husqvarna frezen (TF 224, TF 324, TF 334, TF 434, TF 434P en TF 536) verschillen onder meer van werkbreedte (60-90 cm), werkdiepte (25-30 cm) en motorcapaciteit. De TF 434P heeft een pneumatische inschakeling van de freesmessen zodat door middel van persluchttechniek de bediening nog makkelijker en flexibeler verloopt. De overige modellen hebben een mechanische inschakeling van de freesmessen. De nieuwe frezen zijn opklapbaar en dat biedt extra gemak voor vervoer en opbergen.

Multifunctioneel
Met het brede assortiment accessoires wordt het maximale uit de nieuwe Husqvarna frezen gehaald. Zo kan de frees ook eenvoudig worden omgebouwd tot verticuteermachine, aardploeg, onkruidhark, kantensnijder en gazonbeluchter.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • schooteind1

  Helaas heb ik er ervaring mee. De enige zekerheid die je hebt is dat er geld uit je zak wordt geklopt! Het is gebakken lucht en werkt absoluut NIET!!!
  Peter

 • janskip

  geen ervaring mee zo te horen gelukkig maar heb wel positivieve ervaringen gehoord van FLora TMR Silage ten gunste van weestand vruchtbaarheid celgetal etc Vitados.com

 • Aad Baars

  Beste Roosje, verwacht op het internet niet te snel een objectief antwoord op jouw vraag. Beter kun je gewoon Microbioticum googlen en zelf zoeken naar ECHTE Veehouders die ervaring hebben met dit product. microbioticum.eu/.../Tevreden+gebruikers.html Ik weet uit ervaring dat het enorm moeilijk is om eerlijke informatie te vinden over Natuurproducten. Schooteind1 heeftbijvoorbeeld erg slechte ervaringen met Microbioticum maar als je gaat zoeken naar informatie over deze Peter kom je niet ver. Als hij het al gebruikt heeft kan het best zo zijn dat hij dit middel veel te laat is gaan gebruiken. Pre/pro Biotica, organische mineralen en Microbioticum zijn middelen die in lage doseringen deel uit moeten maken van het dagelijke rantsoen van Vee om op die manier te voorkomen dat er gezondheidsklachten ontstaan. Voorkomen werkt beter dan genezen maar kijk wel uit voor de snelle verkopers met hun dure flessen. De prijs zegt niets over de qualiteit
  Download gratis de Stalboekjes van de WUR voor meer informatie over natuurproducten. Google Stalboekje Rundvee !

 • dastocker

  Het is maar de vraag of ervaringen op de site van de verkoper zo betrouwbaar zijn.

 • Anne-Marie van der Linde

  Mijn ervaringen als redacteur zijn met microbioticum niet zo denderend. Vooral de berichtgeving op de eigen site is misleidend. De recenties zijn in ieder geval oud, daar zijn geen nieuwe bijgekomen in de laatste jaren. De verkoper heeft een aantal jaar geleden zijn 'bevindingen en goede ervaringen'uit humaan gebruik van de site moeten verwijderen van de Reclame Codecommissie. Microbioticum zou bv HIV genezen...
  Zal best een kern van waarheid in het gebruik tegen mastitis zitten, dit is ook zo met knoflookpreparaten. Het is alleen jammer dat het onderzoek van een jaar of vier geleden naar de werking van dit soort producten fout is uitgevoerd waardoor er niets uit kwam.

 • jan1

  Ik gebruik het nog selectief bij de melkkoeien. o.a. met mastitis en baarmoederontsteking. De ervaringen zijn niet verkeerd, als je er maar op tijd bij bent. Het zelfde als bij excenell, moest je ook op tijd zijn, anders was het ook weggegooid geld.
  Voor het volledig preventief behandelen van de koeien vind ik het middel te duur. Er zijn andere middelen die een stuk goedkoper zijn.
  Zelf gebruik ik het ook ( humane versie ) dit ter ondersteuning van mijn luchtwegen. Anders moet ik antibiotica gebruiken en dat heeft ook bijwerkingen. Alleen het is weer duur en vies, maar daar raak je wel aan gewend. Antibiotica wordt betaald door de verzekering en dit heb ik nog niet geprobeerd of de verzekering dat wil betalen. Maar kost wel voor 5 cc ongeveer 2 euro per dag.

 • Aad Baars

  Beste dastocker en Anne-Marie, Ik heb bij mijn vorige reactie duidelijk vermeld dat het raadzaam is om te zoeken naar ECHTE Veehouders en op de website staan de namen en woonplaatsen van tevreden klanten vermeld. Verder heb ik nog gezocht naar Veehouders die negatief zijn over dit product maar dat valt niet erg mee.

 • schooteind1

  IK ben een ECHTE veehouder. En, in tegenstelling tot dhr. Baars, heb ik geen enkel belang in welke firma dan ook. Ik wil, gevoed door ervaringen, mijn collega's enkel waarschuwen tegen dergelijke praktijken. Er is nml geen enkel bewijs dat het spul dan maar ook de geringste werking heeft. Dus als je het dan toch wilt proberen, probeer dan eens een afspraak te maken met de verkoper dat je pas betaalt na bewezen werking. Ik garandeer je dat het gesprek snel afgelopen zal zijn.
  Zoals ik al eerder vertelde spreek ik helaas uit ervaring, en ik ben niet de enigste weet ik, want toevalligerwijs sprak ik een collega met de zelfde ervaringen. Degene die het spul bij mij aanprijsde, een zekere Henk Koopman, deed zich voor als een dierenarts, hetgeen hij helemaal niet schijnt te zijn. Als je effe googeld naar "microbioticum" dan zie je dat het bedrijf ook al een is veroordeeld door de reclame-code commissie vanwege niet bewezen gezondheidsclaims. Deze zaak werd destijds aangespannen door de vereniging tegen de Kwakzalverij.
  En dat is het spul.......kwakzalverij.
  Je kunt je geld beter besteden door bloedmonsters te nemen en zo te kijken hoe je mineralenvoorziening is, je bvd en ibr status in orde te maken en de hygiene in de stal en rond het melken proberen te verbeteren.
  Veel succes van een actieve melkveehouder/collega

 • rooieroza

  Heb dit spul ook een tijd gebruikt , sluit me volledig aan bij de voorganger . Voor 100% weggegooid geld ! Zeer slechte voorlichting van een leugenachtige leverancier! Ook stralings kastjes geprobeerd , al net zo n fabel !!!

 • Aad Baars

  Schooleind1 Het laatste stukje is een zinnige opmerking!
  Wat ik uit ervaring weet is dat een Veehouder graag een goed werkend middel voor zichzelf wil houden en eerder erg negatief zal zijn over dat middel.
  Nu dat alle chemische tovermiddelen langzaam maar zeker uitgewerkt raken//verboden worden en antibiotica niet zomaar meer toegediend mag worden zal er toch gekeken moeten worden naar natuurlijke alternatieven . De veeartskosten mogen gewoon niet meer de laatste winst uit het bedrijf blijven trekken. Dat doet de overheid wel voor de Veehouder!

 • Anne-Marie van der Linde

  Het valt ook niet mee om een tevreden melkveehouder te vinden. Heb paar jaar geleden enkele veehouders gesproken en daar kwamen nu echt geen echte goede ervaringen uit. Een veehouder die wat meer op de alternatieve toer was boekte wel resultaat. ALs Roosje naam en adres van die man wil moet hij/zij me maar PB-en.Verder kan ik me bij de negatieve ervaringen aansluiten, puur als redacteur met een bovenmatige nieuwsgierigheid voor dit soort producten. Ik sta overal voor open en zeker voor natuurproducten en homeopathie maar dan moet het eerlijk gebracht worden en fatsoenlijk onderbouwd.

 • jan1

  Het is belangrijk om aan het begin van de cycles te beginnen. Start met een goede opfok van de kalveren. Kalveren die antibiotica hebben gehad is het overwegen waard om ze te verkopen. Deze zullen een stuk minder uitgroeien en zo ook minder produceren en gevoeliger zijn voor ziektes e.d. Fok geen kalveren op met een drinkautomaat, deze groeien te langzaam. De eerste 8 maanden kun je ze eigenlijk niet hard genoeg laten groeien. Als we het goed doen gaan de stierkalveren met 14 dagen weg met een gewicht van zo rond de 60 tot 70 kg.
  De Basis moet goed zijn.
  Wij zijn in 2007 begonnen met microbioticum toen we ontzettend veel problemen hadden met blauwtong. Het kuren van de koeien werkt zeker weerstandsverhogend en heeft toen geleid tot goede resultaten, alleen het kuren is een ellende, na 3 dagen kennen de koeien het en krijg je de koeien bijna niet meer vast aan het voerhek. Verder is kuren duur.
  Ik ben wel van mening dat je vee altijd naast antibiotica een pijnstiller moet geven en daarbij een homeopatisch ( weerstandverhogend ) middel moet geven.
  Verder wat hierboven staat vermeld over de heer Koopman dat hij is veroordeeld klopt. Hij heeft daarbij ook de ervaringen van gebruikers van zijn site moeten halen, wat op zich zeer jammer is.

 • jan1

  Trouwens al je niet in dergelijke producten geloofd, moet je er niet aan beginnen.
  Dat is het zelfde als met wiggelroedelopers en pendelaars.

 • Aad Baars

  Anne Marie, Het werken met Natuurproducten zoals kruiden en Microorganismen is voorbehouden aan Veehouders die echt vakkundig en doordacht werken . Laten we het toeval noemen dat deze Ondernemers momenteel geen terugval zien in hun inkomen terwijl dat van hun reguliere collega's gemiddeld 45% terugliep in 2011 ! Niet alleen gaan voor de maximale productie is dan noodzakelijk. Er zal altijd een strijd blijven tussen voorstanders van de reguliere bio-industrie ( Jij ) en de Biologische Veesector ( Ik ) . Persoonlijk zie ik graag een Boer de gewoon Tevreden is met een bescheiden inkomen en de Natuur volledig intact achter laat voor de komende generatie's.
  Jan1, jammer genoeg druk je geneeskrachtige kruiden in jouw laatste reactie in de paranormale/alternatieve hoek terwijl je toch echt niet kan ontkennen dat we als Mensheid niet zonder de natuur kunnen. (Moeder Natuur zal zodra wij verdwenen zijn de troep op moeten ruimen)
  Veel diergeneeskundige chemische middelen zijn op basis van natuurproducten gemaakt en er zijn zelfs van die middelen die gewoon volledig plantaardig zijn(bv. Oregano olie). Dan zet de producent een chemisch klinkende naam op het etiket omdat veel reguliere Boeren het anders niet willen gebruiken omdat het niet werkzaam kan zijn als het natuurlijk is. Dat is overgens ook in de landbouw het geval !

 • schooteind1

  VALSE BELOFTEN, ONWAARHEDEN..........MISLEIDING!!
  Gezien de toon van de reactie van dhr. Baars op mijn laatste bijdrage kan je vaststellen dat Hij en zijn companen toch wel behoorlijk zenuwachtig worden van de discussie rond zijn "microbioticum"op dit forum. Ik kan dat eigenlijk ook wel begrijpen; kijk wanneer je al een flink aantal jaren dit goedje met een uitgekiend marktstrategie op de markt hebt gebracht, welliswaar met valse beloften en misleiding, en het wordt in een paar dagen door ervaringen van veehouders op dit forum ontmaskerd dan is dat behoorlijk vervelend.
  Voor degenen die het juiste verhaal willen horen over dit "Hocus Pocus drankje"; kijk dan eens op
  www.kwakzalverij.nl/1134/Tancosan_en_Microbioticum. Dit artikel zegt veel over het "wonderspul"maar ook over het soort mensen die dit op de markt brengen.
  Ik kan me zelfs voorstellen dat er een licht effect is van dit microbioticum. Kijk het is een kruidenmengseltje. Dus daar waar de mineralen en vitaminen voorziening matig is of zelfs onder de maat kan dit best wat doen. Je kunt dan echter VELE malen beter, zoals ik al eerder betoogde, wat bloedmonsters nemen, vervolgens kijken wat je tekort komt en deze mineralen bij je mengvoerleverancier in zakgoed bij bestellen. De mineralen bijvoegen middels Microbioticum is natuurlijk PEPERDUUR.
  Dhr Baars twijfelt eraan, na al zijn research, of ik wel een veehouder ben. Alweer een onderzoek dat slordig is uitgevoerd. Mijn naam is Peter Verberne, ik woon in Deurne en heb melkoeien en een neventak vleesvarkens. En waarom ik dit doe? Kijk ik vind dat je mekaar wat "voort moet helpen" als collega's. Zoals dat ook gebeurd in studieclubs of tijdens open dagen dat je ervaringen met mekaar deelt. Gewoon helpen.....ja meneer Baars ZONDER dat daar iets tegen over staat.
  Maar goed;.....dat kunt u toch niet begrijpen.
  Meneer Baars....nog een fijne dag.

 • jan1

  Zelf vindt ik in vele gevallen microbioticum ook te duur. Vooral hetkuren.
  Maar het is niet te vergelijken met mineralen zoals U zegt, totaal 2 hele verschillende. Verder zitten er tussen mineralen en mineralen ook nog grote verschillen.
  Als je mineralen neemt neem dan de organische , die zijn wel een stuk duurder, maar goedkoper in gebruik.

 • jan1

  Aad Baars
  Jan1, jammer genoeg druk je geneeskrachtige kruiden in jouw laatste reactie in de paranormale/alternatieve hoek terwijl je toch echt niet kan ontkennen dat we als Mensheid niet zonder de natuur kunnen. (Moeder Natuur zal zodra wij verdwenen zijn de troep op moeten ruimen)
  Het is niet mijn bedeoling geweest om het op die manier te gebruiken.
  Maar je kunt praten wat je wilt, maar mensen die niet in dergelijke producten geintresseerd zijn moet je eigenlijk ook niet tegen reageren, waant dat werkt toch niet.

 • Aad Baars

  Jan, Ik reageerde een beetje bot maar zo bedoelde ik het niet . We hebben dezelfde denkwijze over bepaalde zaken en dat doet me deugt !
  De Nederlandse reguliere veehouders zijn door de chemische industrie in het verleden enorm goed geholpen dus begrijp ik dat deze ondernemers trouw blijven aan deze wereld. Als je van Freddie Heineken in het verleden de mogelijkheid hebt gekregen om een kroeg te beginnen ga je natuurlijk ook niet ineens Jupiler tappen! Ik bouw HHO Watergascellen in Engelse trekkers en verlaag het verbruik met minimaal 50% maar als je dat aan een nederlandse boer aanbied moet ik hard gaan lopen.
  Ik maak me ook helemaal niet druk om de reactie van een paar BoerderijConnect leden die niet open staan voor de Toekomst en lekker blijven tobben tot de bank de stekker uit de ondermening trekt
  Meer heb ik aan de reactie's die ik via de Mail ontvang . Dat delen van informatie waar Meneer Verbene het over heeft werkt tot op zekere hoogte . Als het echt interessant wordt gaat de deur echt dicht.
  Die personen achter www.kwakzalverij.nl zou ik niet echt serieus nemen . Die zijn volledig gericht op de reguliere geneeskunde . Kortzichtig dus. De tegenstanders van Natuurmiddelen die zo nodig moeten schreeuwen zijn vaak erelid van de vereniging van Chemische bedrijven.

 • Aad Baars

  www.boerderij.nl/.../Betere-groei-met-groene-thee-en-probiotica-1042480W|Boerderij%20-%20Vandaag|28-jul-2012|Betere%20groei%20met%20groene%20thee%20en%20probiotica

 • Geert45

  Ik gebruik het microbioticum al jaren. Het werkt. Je moet inderdaad wel in staat zijn om het goed te gebruiken. Het vergt wat investering om zoals Aad zegt doordacht en vakkundig te werk te gaan. En ik ben niet de enige tevreden gebruiker want ik ken veehouders die al van 1996 Microbioticom gebruiken. Maar ook die collega's hebben wel de moeite genomen om het roer om te gooien. Kijk anders eens op deze link:
  www.verantwoordeveehouderij.nl/.../200702020020.pdf
  Dat is een eerlijk verhaal. Het kan dus wel anders maar het vergt wel een aanpassing van je bedrijfsvoering. Als je daar eenmaal doorheen bent gaat het prima. Ik gebruik al 5 jaar geen antibiotica meer en heb slechts een paar keer de dierenarts nodig gehad. Over Henk Koopman kan ik zeggen dat hij een aparte is maar geen oplichter. Ik zit in Zwaagdijk met mijn bedrijf.

 • Aad Baars

  Bedankt voor de reactie Geert . Respect !

 • Geert45

  Graag gedaan Aad. Maar ik kan me de reactie van Peter Verberne ook voorstellen. Ik denk dat Peter misschien het teveel op eigen houtje heeft gedaan maar dat kan ik niet vanaf hier beoordelen. Het blijft een natuurproduct en dan moet je wat nauwkeuriger gaan werken. Was voor mij ook wennen. Misschien wil Peter hierop nog reageren?
  Toch loont het om wat verder te kijken. Hier b.v. een link naar wat meer algemene informatie over kruiden en antibiotica: http://edepot.wur.nl/174011
  Wat voor mij heel belangrijk was voor het slagen was dat Koopman mij begeleid heeft en ik veel met andere gebruikers heb gesproken. Dat helpt gewoon want het is toch een beetje pionierswerk als je wilt overgaan.

Laad alle reacties (18)

Of registreer je om te kunnen reageren.