Wat vind jij ervan?

DLV
Bedrijf

Open dag nieuwe ligboxenstal te Leende

15


Op vrijdag 28 september a.s. vindt er een open dag plaats bij de opening van de nieuwe ligboxenstal van de familie van Velthoven, Renhoek 8 te Leende. Bezoekers zijn welkom van 13.00 tot 17.00 uur. Bedrijven die betrokken zijn bij de bouw en inrichting van de ligboxenstal zullen zich eveneens presenteren tijdens deze dag.

Eigenaar Leo van Velthoven heeft in 2005 het gemengde melkvee-/varkensbedrijf van zijn ouders overgenomen, en dit voortgezet in de bestaande gebouwen. In de nabije toekomst gaat hij zich specialiseren in de melkveehouderij. Daartoe is een nieuwe ligboxenstal voor 110 melkkoeien gerealiseerd. De stal is samen met DLV ontworpen, het vergunningen- en subsidietraject is door DLV verzorgd én de bouw is door DLV begeleid.

Bij het ontwerp van de ligboxenstal is gestreefd naar een praktische stal, zonder allerlei toeters en bellen. Maar wel een stal met praktische looplijnen, en waarin het comfort en de verzorging van de koeien voorop staat. Er is gekozen voor een 2 x 10 stands zij-aan-zij melkstal, voor 110 melkkoeien, om snel te kunnen melken. Een ruim strohok voor de opstartkoeien en een separatie/behandel-ruimte, beiden kort bij de melkstal. De stal voldoet aan de Maatlat Duurzame Veehouderij, en is in de toekomst eenvoudig uit te breiden

Kortom, voor elke praktische rundveehouder is er op dit bedrijf veel te zien en te leren!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de open dag plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • agri2

  Logisch dat er van Fendt eerder spionagefoto's vrijkomen, er zijn waarschijnlijk veel meer mensen in geïnteresseerd en naar op zoek dan naar spionagefoto's van andere trekkermerken.

 • Gerd-Jan

  Moet je die foto zien die bij reactie is gepost........ Ziet er niet uit!
  www.tractorfan.nl/.../662757

 • jan121195

  of het is gewoon een tactiek van Fendt om de mensen alvast nieuwsgierig te maken.

 • Geefsweer

  Wat mij betreft, laten ze die foto's achterwege. Ik ben niet geinteresseerd

 • klaasschaapman

  Super mooie fendt's, laat ze maar komen!

 • info104

  Er is maar een trekkermerk wat al jaren de meeste trekkers, maaidorsers, hakselaars, grondverzetmachines, (kranen en shovels) ed. produceerd die ook nog voor 90% uit eigen productie bestaat.
  En de trekker bouwt die in kwaliteit en onderhoudskosten ver onder een Fendt blijft (ervaring).
  Waar de nieuwste types zeer subliem rijden . Dat is een Jhon Deere.

 • vd spoel

  info 04 jij spreekt de waarheid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en dat zeg ik !!!!!!!!!!!!

 • agri2

  Inderdaad info 104, je zegt het zelf, de trekker blijft in kwaliteit ver onder een Fendt. Het is trouwens John Deere die je volgens mij bedoelt en geen Jhon Deere.

 • bluepowers

  @ agri2 haha ja die type fouten maken ze omdat die john deere fanaten al jaren oogkleppen op hebben.

 • info104

  Goed zo mensen jullie hebben het allemaal goed begrepen ,laat Fendt eerst maar eens een duurzame versnellingsbak (automaat) in hun trekkertje bouwen , we hebben in de omgeving al veel problemen hiermee , de jongste al met 3000 uur , bak revisie, weer 14000,= euro naar de barrebiezen. Zo word een duure trekker wel erg duur, je kan hem dan wel mooi vinden maar er moet met zón ding geld verdiend worden zodat mijn advies is, denk goed na bij de aanschaf van een nieuwe trekker. We verkopen niet alleen Fendt, ook andere merken.

 • Bijl

  Wat een eeuwige merken-oorlog toch. Elk merk heeft zo zijn voor en na delen.

 • jwitteman

  ik vind ook het blijft persoonlijk welk merk je goed en slecht vind ik vind fendt heel goed en john deere maar claas en mf heel slecht

 • Bijl

  @Jwitteman, nu doe je het zelf ook. Jammer blijft dat..

 • Fendt Gek

  er is maar 1 trekker en das een fendt, rij er maar eens dag in dag uit mee, dan merk je het verschil wel.

 • jwitteman

  bijl nee ik bedoel het blijft persoonlijk en daar in moet je elkaar mee in waarde laten

Laad alle reacties (11)

Of registreer je om te kunnen reageren.