Wat vind jij ervan?

Folietunnel van Homma Kunststof Verwerking

5


Folietunnel van Atomica PlasticsDeze gunstig geprijsde folietunnel is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Dit veelzijdige product is te gebruiken voor onder andere kweekgras, opslagruimte zoals hooi en machines en als schapenverblijf. De constructie is eenvoudig op te zetten en met drie mensen te realiseren. Er is keuze uit diverse dek- en zijwand materialen, al naar gelang de toepassing.

De tunnel is verkrijgbaar in twee afmetingen: (lxbxh)
- 15 x 8 x 3,80 meter
- 24 x 8 x 3,80 meter

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht..

Laatste reacties

 • Alette

  Dit is in mijn ogen niet iets wat zo ontzettend nieuw is. Toen mijn ouders in 1994 van vleeskuikens + akkerbouw zijn overgegaan naar leghennen en een baan ernaast was dit niet iets wat nieuw is. Overigens ging mijn vader bij een ander bedrijf werken en deed mijn moeder de boerderij.
  Verder was het bij ons aan de straat - veelal jonge boerengezinnen - wel vaker zo dat de vrouw buitenshuis werkte. Overigens denk ik ook dat dit gedeeltelijk komt doordat veel toen een goede baan hadden.
  Mijn oma vond het allemaal maar zo-zo. 'Er wordt buiten de deur gewerkt dus het zou wel slecht gaan met het bedrijf.' Gelukkig hoeft dat bij lange na niet meer zo te zijn.

 • gerrit coppens
  Panellid

  Inderdaad, het is niet nieuw. En in jou geval nam je vader er een baan bij naast het leghennenbedrijf. Dat is van alle tijden. Echter jij hebt nu een goede baan bij Boerderij. Ik heb begrepen dat je vriend in een andere branche actief is, maar veronderstel dat hij ook een legkippenbedrijf heeft. Op het moment dat jullie kiezen om te gaan samenleven en je enkel van woonadres veranderd, wordt dan je huidige baan bijbaan?

 • Alette

  Mocht ik voor de keuze staan boerderij óf een baan ernaast, dan kies ik toch voor de baan erbij, misschien parttime. Ik denk ook dat het érg moeilijk zou zijn om werk buitenshuis op te geven. Ik merkte bij mijn moeder dat haar wereldje nu (ondertussen gestopt met de boerderij en nu werkzaam in de zorg) toch een stuk groter is. Uiteraard heb je zelf in de hand hoe het leven buiten de boerderij eruit ziet, alleen denk ik dat je toch in een bepaald kringetje blijft zitten.

  Maar je kan ook de vraag stellen 'waarom zou je je baan opgeven?'.

 • gerrit coppens
  Panellid

  Terechte vraag en als je je baan behoudt wordt je baan dan plotseling bijbaan? De partner van de administrateur van NV X is ook geen administrateur maar mogelijkerwijs gewoon docent

 • marjanschaftenaar

  Ik denk dat het voor veel bedrijven ook noodzaak is dat 1 van de 2 naast het bedrijf werkt. In de tijd dat ik bij de bank werkte viel het me op dat er toch veel bedrijven waren die voor het inkomen (deels) afhankelijk waren van een baan buitenshuis. Of het een bijbaan is.. tja misschien is het voeren van de kalfjes eerder een bijbaan.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.