Wat vind jij ervan?

Consilion Technoligies BV onder de naam Agri 2.0 Precision Farming

8


Consilion Technologies BV, importeur van Raven GPS en distributeur van SBG Precision farming RTK-GPS systemen en Agritip Precisie Farming BV, dienstverlener voor bodemkartering, bemestingsadviezen en taakkaarten voor plaatsspecifiek werken, bieden vanaf 1 januari 2012 haar uitgebreide producten en dienstenaanbod voor de Agrarische sector aan onder de naam Agri 2.0 Precision Farming.

Voor de nieuwe naam is gekozen om onze klanten te laten zien dat we er zijn voor de Agrarische sector. Via één vertrouwd adres maakt u contact met een team van specialisten die u met raad en daad kunnen bijstaan met alles dat met Precisielandbouw te maken heeft.


Agri 2.0 Precision Farming is het bedrijf dat de nieuwste kennis en producten levert voor Precisielandbouw.
We leveren een compleet pakket aan hardware, software en dienstverlening. Maar we implementeren deze systemen ook op uw bedrijf en leveren fenomenale service en ondersteuning.
Agri 2.0 laat u graag kennis maken met een geïntegreerd scala aan gereedschap om betere management beslissingen te kunnen nemen.
Het Agri 2.0 merk garandeert de klant dat hij te doen heeft met professionals op het gebied van Precisielandbouw en dat hij een herkenningspunt heeft en één aanspreekpunt voor al zijn vragen op het gebied van precisielandbouw.

contactgegevens:
Lorlaan 23a
5966 PG America

Laatste reacties

 • johan1

  tuurlijk niet , het is gewoon een veger met een bak erboven

 • Abarth

  Volgens mij is Trioliet nog altijd een van de uitvinders van de voerrobot...
  Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de uitwerking van Schuitenmaker, die al eens een zelfrijdend concept heeft laten zien. Maar wel goed dat er een nieuwe speler op deze markt is!

 • drevanhelmond1

  Volgens mij is trioliet zeker niet de uitvider van de voerrobot .
  Ze meende wel dat het beter moest met hun dosseer inrichtig maar vandaag staan ze in de Boerderij met een goede kopie van Mulerup

 • richar

  ik ben benieuwd hoe netjes de lely het de voer keuken houd en ik heb mijn twijfels over de broei gevoeligheid

 • frank.donkers

  Het is in ieder geval wel een toonaangevende onderneming met een innovatieve benadering. Voor de nieuwe huisvesting van het hoofdkantoor in Maasluis gaat Dura Vermeer het onderkomen bouwen met een zeer hoge duurzaamheidsambitie qua gebouwlabeling. Vooralsnog kiest men nog voor een gebouwschil van sandwichpanelen waarvoor de laagste prijs prevaleert maar wellicht dat men vanuit de 'groene' visie alsnog overstag gaat voor een partner die de maatschappelijke component van de bouwsector de juiste aandacht geeft. En uiteraard ook een acceptabele prijs.

 • JackS
  Panellid

  De gele revolutie word zeker niet zo baanbrekend als de melkrobot !! In de advertentie in de boerderij word een vergelijking gemaakt met een zelfrijdende voermengwagen. Een van de testbedrijven bespaarde 8 uren per week ( moest men hem zelf volscheppen ??)
  Op ons bedrijf word al 12 jaar gevoerd met een zelfrijdende voermengwagen. Deze maakt ruim 200 uren per jaar. 3 keer per dag voer bijschuiven is max 10 min.
  Een nieuwe mengwagen kost ruim 100.000 euro.
  Dit alles vergeleken met de nieuwe vinding van lely, lijkt het me zeker geen revolutie !!

 • beeldman
  Panellid

  Als je elke noviteit, ook aan bestaand concept, vergezelt laat gaan door "Gele revolutie" krijg je ook nog een moment dat je denkt bij wéér een introductie: van wie is dat product. Oh, van Lely, dan kan het nog wel eens meevallen met die revolutionaire in het product. Terecht of onterecht.
  Marketing hoef je die jongens (m/v) van Lely niet te leren....

 • Gijs
  Panellid

  wat wel weer heel mooi is aan deze voerrobot is dat er een sensor opzit die kijkt hoeveel voer er nog voor het voerhek ligt. hij maakt ieder uur ( zal waarschijnlijk ingesteld kunnen worden) een rondje om het voer aan te drukken dan word er meteen gekeken of er nog genoeg voer ligt. is er te weinig dat word er een nieuwe lading gemaakt. zo hoe je nooit te kijken of er meer of minder dieren in de groep zijn of dat er meer of minder voer word opgenomen. daarnaast is de voerkeuken flexibel in te delen is er een warme periode dan zet je minder voorraad neer en in de winter bijv met vorst kun je voor meerdere dagen klaar zetten.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.