Wat vind jij ervan?

gaanstoot
Bedrijf

Vernieuwde SAC swing-over arm

3


Swing-over stallen zijn een paar jaar alweer in trek bij melkveehouders, de lage kosten en toch hoog haalbare capaciteit zijn voorname redenen om bij aanschaf van een nieuwe melkstal voor een swing-over te kiezen. Met de SAC swing-over arm is de veehouder voorzien van een eenvoudig maar zeer deugdelijk stuk melktechniek.

De arm heeft als basis de IDC melkplaats controle unit waarbij het display goed zichtbaar is. Verdere arm opbouw is geheel uit roestvrij staal maar wel zo dat ze eenvoudig van de een naar de andere kant kan draaien. De slanggeleiding naar de melkklauw is erg belangrijk, door de slang zo te geleiden dat ze geleidelijk omhoog gaat kan de melk op de juiste wijze afgevoerd worden, behoud van melkkwaliteit.

Tijdens het melken is werken met de swing-over zeer eenvoudig, men pakt de melkklauw en door aan het afnametouw te trekken wordt de pulsatie gestart middels de Quickstart en kan men de melkklauw onderhangen. Door deze eenvoudige en snelle manier van werken gaat het onderhangen zeer snel, er kan een hoge capaciteit gehaald worden. Dat is hetgene waar het in een swing-over melkstal om draait, met de beste middelen eenvoudig maar goed de koeien melken. SAC heeft daarvoor dan ook de swing-over arm ontwikkelt, voor koe melk en melker.

SAC Nederland bv
SAC is in 1938 opgericht in Denemarken door Dhr. S. Anders Christensen. Vanaf het begin staat de visie centraal: ‘voor koe, melk en melker’ alles wat gedaan wordt moet een verbetering zijn voor koe, melk of melker. Hiermee wordt het meest belangrijke centraal gezet. Nu 64 jaar later is dat nog steeds datgene waar het in het bedrijf om draait, met moderne middelen en hoge capaciteiten nog het beste hebben voor koe, melk en melker. De SAC producten hebben zich doorontwikkeld tot A merk producten en goed melken blijft cruciaal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, plaats dan hieronder uw bericht.

Laatste reacties

  • Boershoes

    ja en alles wordt weer door berekend dus wij als melkveehouder krijgen weer de presentatie van de rekening!!!! laat de pvv de helft van de medewerkers op straat zetten kunnen ze zich bezich houden met het werkelijke doel, en ze kunnen zelfs de kosten verlagen!

  • Wil Strik

    niet te verwarren met de pvv van geert

  • japke33

    Boeren vinden alles best, dus waarom niet. Ze komen toch niet in opstand. Dit zal zo blijven. De hoge heren bedenken weer een nieuwe maatregel, en de boeren lossen het wel weer op. En ze betalen het ook nog. Normaalste zaak van de wereld toch.......??!!

Of registreer je om te kunnen reageren.