Wat vind jij ervan?

Landbouwband Aeolus AE77 krachtpatser

5


Met de Aeolus AE77 introduceert Heuver Bandengroothandel een geheel nieuw alternatief op de markt. De AE77 is een band die geschikt is voor getrokken landbouwmaterieel zoals gronddumpers, mesttanken, silagewagensen meststrooiers en ook voor crashtenders. De banden zijn geschikt voor vernieuwing en kunnen ook op velg (met elke mogelijke ET-waarde) geleverd worden.


Krachtpatser
De Aeolus AE77 is een krachtpatser die uitermate geschikt is voor getrokken landbouwmaterieel zoals gronddumpers,mesttanken,silagewagens en meststrooiers. Maar dankzij de uitstekende grip ook voor gebruik op crashtenders en off-road voertuigen. Zware belastingen en hoge snelheden (tot 80km/h) zijn geen probleem. Heuver levert de band ook op velg, met iedere mogelijke ET-waarde. De band wordt geleverd in de maat 24R20.5.


Belangrijke aanvulling
“Onze nauwe samenwerking met Aeolus op het gebied van grondverzetbanden en truckbanden kunnen wij nu verder uitbouwen met meer specifieke landbouwbanden”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Hiermee is ons aanbod compleet want net als de banden voor de andere sectoren scoren ook de Aeolus landbouwbanden op onze slogan Hét AlternatiefbyHeuver. Ze voldoen aan alle belangrijke wettelijke eisen en zijn betrouwbaar, slijtvast, duurzaam en robuust en bovendien altijd scherp geprijsd. Daarnaast zijn de karkassen, na de eerste levensfase, uitermate geschikt voor loopvlakvernieuwing. Daardoor neemt de totale levensduur van iedere band belangrijk toe. Deze Tweede Levensfase heeft een positieve invloed op de totale kostprijs per draaiuur.”

Heeft u vragen of wilt u informatie, plaats dan hieronder uw bericht.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Afschaffen van de landbouwvrijstelling houd in dat jaarlijks de grond voor de werkelijke waarde op de balans moet. Op het moment dat de overheid de regeling afschaft moet er een overgangsregeling komen. Veel grond staat nog voor een historische prijs op de balans, omdat er bij bedrijfsovername steeds doorgeschoven is. Nu kan de overheid bij bedrijfsbeëindiging afrekenen en dat waardeverschil voor een deel belasten. Balanswaarde 1 euro, marktwaarde 4 euro, dus 3 euro komt in een tarief. Indien de overheid de spelregels veranderd dan worden de gronden getaxeerd en kunnen ze fiscaal kosteloos hergewaardeerd worden. De overheid loopt dan genoemde te belasten 3 euro mis. Mocht in bepaalde streken de landbouwgrond in waarde gaan dalen (lijkt onwaarschijnlijk, maar is niet onmogelijk door natuurdoelen) dan kunnen de boeren die afwaardering bij het verlies stoppen. Per saldo is het daarom voor de overheid gunstiger om de landbouwvrijstelling niet af te schaffen

 • Rembertus

  De nieuwe partijprogramma's al gelezen?
  D66 en alles ter linkerzijde daarvan stellen dat de aanpak van de landbouwvrijstelling aan de orde moet komen. Die 300 miljoen kan (gedeeltelijk) wel degelijk in discussie komen bij een volgend kabinet.

 • gerrit coppens
  Panellid

  Dit soort stellingen doet het goed onder een bepaald kiezerspubliek. Op het moment dat ze bij de formatie doorrekenen zien ze wel dat ze er weinig tot niets mee opschieten

 • g.g

  hoe gaat het dan als de vermogensbelasting wordt ingevoerd(PVDA).Als je de grond opwaardeerd,heb je dus ook een probleem !??

 • gerrit coppens
  Panellid

  Mocht de huidige Box3 weer vermogenbelasting worden dan zal dat weinig uitmaken. Je bedrijf zit nu ook niet in Box3. Enkel als je als ouder, broer, zus stille maat ben in het bedrijf. Dan ben je vergelijkbaar met aandeelhouders van beursgenoteerde bedrijven

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.