Wat vind jij ervan?

Kroon Oil
Bedrijf

Kroon-Oil introduceert nieuwe Agri-smeermiddelen

5


Het moderne machinepark wordt steeds geavanceerder en uitgerust met de nieuwste technieken. Deze complexe hightech systemen worden ook in toenemende mate gevoeliger voor het gebruik van de juiste olie, waarbij één universeel smeermiddel voor meerdere toepassingen niet volstaat. Tijdens AgroTechniek Holland 2012 introduceert Kroon-Oil daarom twee hoogwaardige, synthetische Agri-producten.

Door de toepassing van complexe systemen, zware belasting van de machines, nieuwe motortechnieken en strenge milieueisen, worden smeermiddelen zwaar op de proef gesteld. Het moderne voertuigenpark vraagt dan ook om een pakket geavanceerde smeermiddelen. Door de Agri-lijn uit te breiden met een nieuwe generatie producten, is Kroon-Oil in staat om gemengde voertuigenparken van moderne landbouwmechanisatie- en loonbedrijven veilig en zorgeloos te blijven smeren met een uiterst compact pakket aan smeermiddelen.


De nieuwe synthetische motor- en transmissieolie in het Kroon-Oil Agri-assortiment zijn zeer hoogwaardig, breed inzetbaar en voldoen aan de eisen van de toonaangevende merken. Kroon-Oil Agri-Synth LSP vertegenwoordigt het nieuwste op het gebied van Agri-motoroliën en is speciaal geschikt voor moderne milieuvriendelijke motoren met emissiebeperkingen. Kroon-Oil Agrifluid Synth WB is een zeer hoogwaardige, synthetische transmissieolie speciaal geschikt voor zwaarbelaste transmissies en natte remmen. Het product voldoet aan de zware Volvo WB 102 eisen voor natte remmen.

Kroon-Oil, de smeermiddelenspecialist
Kroon-Oil B.V. heeft zich in ruim honderd jaar ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de smeermiddelenmarkt. Bij Kroon-Oil staat een uitgebreid, actueel en kwalitatief hoogwaardig productassortiment hoog in het vaandel. Een dynamische bedrijfstak en voortdurende technologische ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen. Een flexibel productbeleid is hierbij van doorslaggevend belang. Kroon-Oil toetst haar productassortiment voortdurend en past dit assortiment regelmatig aan naar de meest recente ontwikkelingen. Verbetering en vooruitgang zijn hierbij de sleutelwoorden.

Kroon-Oil is van 5 t/m 8 september aanwezig op AgroTechniek Holland 2012 in Biddinghuizen. Voor uitgebreide informatie over de nieuwe Agri-producten kunt u terecht op stand 1.16 of stel u vragen onder dit artikel.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Als hij liefhebber is kan hij best nog vaker komen. Als hij uit hoofde van functie is, dan is de kans klein dat hij zich nog laat zien

 • Aad Baars

  Laat die man lekker lekker met zijn buitenechtelijke scharrel op de publieke tribune zitten .

 • gerrit coppens
  Panellid

  maakt mij niet uit wat hij in zijn vrije tijd doet, maar ik had begrepen dat hij legaal gescheiden was voor hij die relatie begon en ook zij was niet in huwelijkse staat met iemand

 • beeldman
  Panellid

  Niet té zuur Aad, toch niet jaloers?

 • Aad Baars

  Ik ben gewoon geen fan van deze man Beeldman

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.