Wat vind jij ervan?

Kadavercel type 6

3


Coolworks levert kadaver cel type 6 t.b.v. het opslaan van meerdere grote kadavers, 6 tonnen of 8 mini containers 240 liter.
Coolworks BV, producent van de Euratainer kadaverkoelingen, heeft nu de Kadavercel 6 vast in het programma opgenomen. Inwendige maten kadaver cel 6, 240 x 160 x 170 cm, (bxdxh).Deze kadaver cel type 6 is ook leverbaar met 2 extra deuren( 170 x 120 cm) aan de achterzijde, deuren zijn uitgevoerd zonder tussenstijl zodat beladen en lossen eenvoudig blijft.

Ook de kadaver cel 6 wordt uitsluitend geleverd met een RVS verdamper en voorzien van het milieu vriendelijke koelmiddel Propaan.

Wanden zijn naadloos 60 mm dik , K-Waarde van 0,323 W/m², al het hang - en sluitwerk zijn in massief RVS uitgevoerd.

De Coolworks kadaver cel type 6 is ontstaan uit de vraag van veehouders om zo gemakkelijk mogelijk een groot aantal varkens / pluimvee , in meerdere tonnen of minicontainers 240 liter voor een langere tijd op te slaan.


Prijzen franco geleverd incl. koelunit , afhankelijk van de gewenste uitvoering, vanaf €. 3.900,00 excl. BTW.

Heeft u vragen of interesse in de Kadavercel type 6, plaats onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • jan121195

  onzinnig duur

 • beeldman
  Panellid

  "Koopje?"
  Wie weet. Zulke prijzen zijn alleen interessant als je er nakomelingen / embryo's van kunt verkopen. Of je hebt geld over en doet het voor de hobby. Soms zitten er bij die (dure) dieren al voor meer geld aan (stier- of dochter) contracten dan dat het zelf kost. Het risico dat je dan neemt is vooral óf het dier goed spoelt en dat het gezond blijft.
  Er zijn mensen die er van kunnen leven, dus het zal in sommige gevallen best uit kunnen. Je ziet nog wel eens dat de ene fokker een duur dier koopt. De verkoper koopt dan weer een bijna even duur dier bij de koper van zijn dier. Zo krijg je een beetje het idee dat de prijzen kunstmatig hoog worden gehouden. Het staat misschien wel ver van de meeste praktische veehouderij, maar dat geeft toch niets?

 • jstut

  Koopje, Ik heb er geen verstand van maar als de opbrengst van deze verkoop naar een goed doel zou gaan is het weinig. Voor de eerste haring wordt ook altijd veel betaald en gaat de opbrengst naar een goed doel. Reclame mag beste wat geld kosten, bij Harry Mens betaal je tenslotte ook 25000 euro om in zijn progamma te komen.

Of registreer je om te kunnen reageren.