Wat vind jij ervan?

Flynth
Bedrijf

Vanaf 1 januari zijn Flynth en GIBO Groep samen Flynth

7GIBO Groep Accountants en Adviseurs en Flynth adviseurs en accountants heten vanaf 1 januari 2012 samen Flynth. Deze nieuwe naam is het gevolg van de fusie per 1 januari 2011.

De frisse naam Flynth is drie jaar geleden geïntroduceerd. De naam is eigentijds en vooruitstrevend, blijkt uit het merkbelevingsonderzoek van Blauw Research. Om die reden is ervoor gekozen om de naam Flynth te gebruiken voor de nieuwe organisatie. Flynth richt zich op het midden- en kleinbedrijf, waarbij de lokale betrokkenheid en laagdrempeligheid belangrijke pluspunten zijn voor ondernemers, die ondersteuning willen bij alle ins en outs van het aansturen van hun bedrijf. Zij houden hun vertrouwde vaste contactpersoon.

Logische krachtenbundeling
De organisaties vullen elkaar goed aan: ze hebben een vergelijkbare achtergrond en ze zijn beide sterk in het MKB. Samen zijn ze de toonaangevende dienstverlener in sectoren als de detailhandel, onderwijsinstellingen, bakkerij, foodretail en de agrarische sector. Flynth en de GIBO Groep zijn gefuseerd omdat ze dezelfde ambitie en een gemeenschappelijke visie op de toekomst hebben. Hierdoor bereikt ‘nieuw Flynth’ een schaalgrootte, die het mogelijk maakt om verder te innoveren op het gebied van vaktechniek en efficiency. Klanten profiteren daarvan. Zowel de nieuwe organisatie als de klanten die zij bedient, hebben ook voordeel bij de synergievoordelen die het samengaan oplevert.

Flynth is en blijft het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Een sparringpartner die de knowhow van een landelijke kennisorganisatie combineert met persoonlijke betrokkenheid en kennis van de lokale markt. Ondernemers krijgen bij Flynth een totaalpakket aan innovatieve en efficiënte accountants- en adviesdiensten, tegen een concurrerend tarief.

Laatste reacties

 • bsalome
  Panellid

  Ik ben zelf nog niet direct een voorstander van dierlijke mest in het voorjaar op aardappelland. Op tarwe en graszaad percelen rijden we wel. Hiermee zien we wel grote voordelen op deze percelen in drogere jaren. De opbrengsten zijn dan aannemelijk hoger. In aardappelpercelen ben ik toch bang voor te grote structuurschade omdat we meestal vrij vroeg poten en dat je bij drijfmest voor een goed moment vaak toch nog enkele weken zal moeten wachten. Voordat ik een overstap zou maken, zie ik toch graag ook eerst enkele positieve resultaten op kleigrond.

 • Luuk

  Een gift van 30 ton vleesvarkensdrijfmest heeft alleen al aan mineralen een waarde van zo’n €400 per hectare. Voor dit bedrag kun je wel enige rijschade of opbrengstderving accepteren.

 • HermanKrebbers

  Vaak voldoet resultaat uitrijtechniek over de ruggen niet aan wettelijke eisen emissiearm uitrijden, met name op kleine ruggen. Wie heeft ervaring met techniek die wel voldoet?

 • Aad Baars

  Houden we dit wel in de gaten ? : www.rivm.nl/.../Nitraat_in_het_bovenste_grondwater_bij_landbouwgewassen_bos_en_heideveld_in_de_zandgebieden_van_Nederland Akkerbouwers kunnen het mestoverschot niet wegwerken zonder zelf veel schade op te lopen!

 • HermanKrebbers

  Beste aad, ik denk vooral aan aardappelen op kleigrond. Daar risico van nitraatuitspoeling niet groot en gevaarlijk. Zou wel miljoenen kg fosfaat van veehouderij kunnen benutten en mestoverschot verminderen

 • diele

  Wij gebruiken al meerdere jaren varkensdrijfmest voor het poten van de aardappelen . Sporen zien wij nooit terug in het veld. Je hebt veel meststoffen , wij strooien geen Kali meer bij aanvang en geen fosfaat kunstmest . Nadien is het afhankelijk van het weer ( lees mineralisatie ) hoeveel stikstof kunstmest er nog wordt gestrooid, en een beetje Kali . de Opbrengsten zijn steeds goed. Wij zitten op zwarte klei

 • klink1

  beste mensen, een bescheinend gift van organische mest is een goede keuze.
  ook anderen mineralen, worden aangevoerd als alleen N. mijn aardappelen groeien er beter op !!!

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.