Wat vind jij ervan?

TractorCamTM

2


Draadloze technologie voor de professionele agrariër.De nieuwste technologie verwerkt in een draadloos camerasysteem. Speciaal voor de professionele agrariër. De tractorCamTM maakt werken veiliger en makkelijker.

De tractorCamTM is speciaal ontworpen voor tractoren en werktuigen: robuust, waterproof, met nachtzicht en praktisch ontworpen. Met dit systeem verkrijgt u prima (over)zicht op of rondom het voertuig. Of het nu gaat om een ‘extra paar ogen’ op de aardappelrooier of als achteruitkijk camera, de mogelijkheden zijn onbeperkt. De tractorCam kan in principe overal op tractor of werktuig worden bevestigd. Tot maximaal 4 camera’s tegelijkertijd.

De unieke digitale transmissie technologie garandeert een stabiel en storingsvrij beeld op de meegeleverde 7”LCD monitor. De extra camera antenne kan worden bevestigd om eventuele storingen, veroorzaakt door bijv. de metalen constructie van het werktuig, te voorkomen.

Adviesprijs €499,- incl.

Heeft u vragen of interesse in de TractorCam plaats onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

  • HIMSTER

    Big Winner liet een prima derdekalfsdieren zien,laatrijp,normaal formaat enelk jaar beter,Talentino kon de cijfers niet waarmaken voor benen(112),wel sterk en krachtig.

  • ajax1234

    Big Winner: echte boerenkoeien net als de dochters van Piloot, die koeien maakt die elke veehouder kan managen. De talentinos vielen me vooral in de uiers iets tegen, naast de te rechte benen. Koeien zijn wel goed uitgezwaard.

Of registreer je om te kunnen reageren.