Wat vind jij ervan?

UITNODIGING OPEN DAG & ERKENNING KWB BIOLOGISCHE LUCHTWASSERS

0


reclame; geen discussie.

Groet,
Saul


Discussie: Varkenshouderij discussies
Gepost: 16 aug 2012
Onderwerp van bericht: UITNODIGING OPEN DAG & ERKENNING KWB BIOLOGISCHE LUCHTWASSERS
Auteur van bericht: KWB BV

Open Dag KWB en Erkenning KWB Biologische Combi Wasser tbv varkensstallen BWL 2011.07

De KWB biologische combi wasser is door de RAV commissie (Regeling ammoniak en veehouderij) toegelaten.
De KWB biologische combi wasser met BWL nummer 2011.07 krijgt als definitieve reductie waardes:
85 % ammoniak reductie, 75 % geur reductie en 75 % fijnstof reductie.

KWB heeft het afgelopen jaar een innovatieve biologische luchtwasser voor de veehouderij geïntroduceerd. De formele erkenning en toelating zijn een belangrijke stap voor het betrouwbaarheidsbewijs van de biologische combiwasser.
Luchtbehandeling dient een oplossing te bieden voor de gecombineerde problematiek van ventilatie, het afvangen van stof, geur reductie en ammoniak verwijdering. Een problematiek die rechtstreeks van invloed is op de bedrijfsvoering van ondernemers in de intensieve veehouderij.
De KWB biologische combiwasser combineert een aantal technieken, technieken die een oplossing voor deze gecombineerde problematiek bieden en gekoppeld zijn aan een hoog rendement en lage exploitatie kosten, weinig spuiwater en in 1 dag te plaatsen zonder bouwkundige voorzieningen.

De biologische combiwasser kent een modulair systeem dat onder meer een juiste investering voor de ondernemer mogelijk maakt. Graag maken wij u attent dat het uniek is dat financial lease van de KWB biologische luchtwasser mogelijk is.

Tevens viert KWB dit jaar haar 25 jarig bestaan. Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en zal gevierd worden door middel van een open dag op vrijdag 21 september 2012. Onder het genot van een hapje en een drankje bent u van harte welkom om ons bedrijf KWB Air Systems te komen bezichtigen.

Bij KWB Air Systems te Beek en Donk kunt u zien hoe dat biologische luchtwassers geproduceerd worden. Deze dag zal extra feestelijk getint zijn aangezien de biologische combiwasser gecertificeerd is en toegelaten is door de RAV commissie. U kunt zich aanmelden voor deze open dag via gerliedwubs@kwb.nl

Locatie: KWB Air Systems BV - Bosscheweg 36B- 5741 SX Beek en Donk
Datum: Vrijdag 21 september 2012 van 14.00 uur - 18.00 uur
.Zie voor meer info en contact www.kwb.nl en www.intercontinental.nl, de verkooppartner voor de Benelux van de KWB biologische luchtwassers.

Of registreer je om te kunnen reageren.