Wat vind jij ervan?

RE: Vogelpest in Utrecht! 38000 dieren besmet.

0


Aad Baarsj probeerd elke discusie naar zijn eigen discusie te trekken zodat elke stelling op het ogenblik over hetzelfde gaat namelijk het houden van kippen in overdekte uitloop stallen en is hij constant bezig reclame te maken met zijn producten die je hier voor zou moeten gebruiken.


Discussie: Pluimveehouderij discussies
Gepost: 12 aug 2012
Onderwerp van bericht: RE: Vogelpest in Utrecht! 38000 dieren besmet.
Auteur van bericht: Aad Baars

Als het gaat om natuurlijke weerbaarheid is een kip in een enorme reguliere vrije-uitloopstal veel zwakker dan een kip in een Biologische stal. Dat heeft zeker te maken met de genetisch kracht. Daardoor is de kans op besmetting lager bij het laatst genoemde stal.
De kans dat een Biologische kip met de juiste medicatie gewoon geneest van de Vogelgriep is veel groter dan de overlevingkans bij de reguliere soortgenoten. Mensen die door middel van een verantwoord leef/eet patroon hun lichaam in goede conditie houden lopen niet net als fastfoodetende mensen de deur plat bij de huisarts . Probeer dit maar eens met een strak gezicht tegen te spreken.
Dat 3 of 4 van de honderden leden niet graag de waarheid onder ogen willen zien is nog geen reden om mij monddood te maken . We leven niet in China waar de waarheid niet verteld mag worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.