Wat vind jij ervan?

RE: antibioticamelk

1


VERZOEK AAN DE WEBMASTER/REDACTEUR VAN DIT FORUM
Beste Japke33,
Dat gedoe over Karma dat komt van onze eigen ti-ta tovenaar Aad Baars. Mensen op dit forum weten inmiddels dat we deze kruidendokter niet zo heel serieus moeten nemen. Als je wat verder googeld naar zijn naam kan je zien dat deze man tot over zijn oren in allerlei "Hocus Pocus" drankjes en poedertjes zit, en dat daar zijn belang ook zit. Eerder heeft hij ook al beweerd dat hij met zijn spul soorten van kanker bij mensen kan doen genezen. Een verschrikkelijke kwalijke zaak. Nogmaals goed om te zeggen dat dhr Baars en zijn companen als eens eerder zijn veroordeeld voor misleiding.
Hij is ook op elk forum van "Boerderij Connect "actief. Op Rundvee, kippen, varkenshouderij, mechanisatie of akkerbouw. Daar waar anderen een minimaal 6 jarige pittige studie hebben moeten doorlopen, schudt dhr. Baars deze wijsheid zomaar uit zijn mouw. Te mooi om waar te zijn. En dat is het.......te mooi om waar te zijn.
Nu hij vanwege zijn veroordeling niet zomaar overal met zijn misleidende produkten mag adverteren, probeert hij schaamteloos zijn spul aan de man te brengen door op discussie-forums zoals deze actief te zijn.
Daarom mijn verzoek aan de webmaster/redacteur van dit forum;
Geef NIET de gelegenheid aan deze lieden om op deze manier dit forum te gebruiken.......nee laat ik zeggen MISBRUIKEN.
Dit forum, georganiseerd door Boerderij, is een fantastisch initiatief, maar wel bedoeld om ervaringen en discussies met collega's te delen. En niet , zo zie ik dat, om commercieel produkten in de markt te zetten. ZEKER NIET ALS HET GAAT OM SPUL DAT, MIDDELS MISLEIDING, COLLEGA'S OP HET VERKEERDE BEEN ZETTEN!!
Geachte webmaster/redacteur, ik ben benieuwd naar uw reactie.
met vr. groet,
Peter Verberne , melkveehouder in Deurne

Eén reactie

  • Aad Baars

    Duidelijk is dat je volledig de plank misslaat Peter! Ik heb helemaal geen binding met de bedrijven en middelen ( Microbioticum ) waar jij het over hebt. Laster/Smaad spuien kan strafrechtelijke gevolgen hebben . Ik respecteer persoonlijk de vrijheid van meninguiting maar daar hebben veel mensen op het internet geen boodschap aan . Ik heb overgens geen invloed op Karma ,ik hou alleen de spiegel voor!

Of registreer je om te kunnen reageren.