Wat vind jij ervan?

MechaTrac
Bedrijf

nieuwe Thaler 2748 serie

4


Kort door de bocht met nieuwe minikniklader
Met de nieuwe Thaler 2748 serie presenteert MechaTrac een verrassend veelzijdige minikniklader. Het model met twee uitvoeringen bevindt zich qua prestaties tussen de succesvolle 21- en 31-range. Het compacte nieuwe type onderscheidt zich door zijn wendbaarheid in combinatie met hefvermogen.

De Thaler 2748 serie (2748A en 2748TA met telescoop) is vooral ontwikkeld voor de groenvoorziening, landbouw, maneges en industriële toepassingen. De minikniklader kan worden uitgerust voor diverse toepassingen. Met tientallen verschillende aanbouwwerktuigen en een sterke stalen constructie is het compacte voertuig voor ieder professioneel gebruik een meerwaarde.

Perfecte besturing
De Yanmar 48 pk sterke dieselmotor maakt de Thaler 2748 een krachtige machine met een hefkracht van 2000 kg. Met een lengte van 4,30 meter en een knikhoek van 55º manoeuvreert de minikniklader eenvoudig in krappe ruimtes. Met de joy-stickbesturing bereikt de machine heel nauwkeurig zijn doel. De Onafhankelijke Snelheidsregeling maakt het mogelijk om met het indrukken van de aan-/uit-knop snel en gemakkelijk te versnellen of te vertragen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de nieuwe Thaler 2748 serie plaats onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • bramblaauw

  Het grote nadeel is natuurlijk dat je op den duur last van veel onkruid krijgt en ziektes.

 • wbrooymans

  Dit is een zaaitechniek die vooral tot zijn recht zal komen bij bedrijven die al werken met niet kerende grondbewerking. voor andere bedrijven is het een investering in een machine die nooit zijn volledig potentie kan waarmaken.

 • martensDLD

  Het werkt supper,in mais graan en zuikerbieten,en de helft minder onkruid!

 • hilko.bos1

  MIsschien is de investering wel te doen voor loonwerkers, in de bieten of mais?

Of registreer je om te kunnen reageren.