Wat vind jij ervan?

Website voor uw boerderij.

9


Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een websitepakket voor boeren die graag een website willen voor hun boerderij. We leveren een prachtig grafisch vormgegeven en volledige website op met een makkelijk systeem om de website te onderhouden. U heeft dus geen kennis nodig en kan met minimale inspanning uw bedrijf heel goed op de kaart zetten. Onze vraag is of u als boer hierin geinteresseerd bent?

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Op je website kom ik heel wat smartfone's tegen. Mogelijk heb ik niet ver genoeg gekeken, maar als je een paar links hebt naar dat 'product in ontwikkeling', bij een testbedrijf bijvoorbeeld, dat geeft ons een beter beeld

 • JackS
  Panellid

  Ja, mischien wel. Wij zijn zelf al eens een paar keer bezig geweest met een website, maar vaak blijft dat dan na een poos weer teveel hangen. Dus een makkelijk bij te houden website is zeker interessant, uiteraard tegen geringe kosten!!

 • beeldman
  Panellid

  Is er vraag naar een webitepakket voor boeren?
  Een (veehouderij-)bedrijf met een website zijn óf boeren die het leuk vinden om een website te hebben en er mee te knutselen, of ze doen aan verbreding van het bedrijf (zorgtak, huisverkoop etc.) of ze willen een (juister) beeld geven van de sector. Even gegeneraliseerd. Een website zal bij een 'gewone' melkveehouder, varkenshouder, pluimveehouder, tuinder of akkerbouwer geen extra opbrengsten genereren. Dus of er een grote vraag zal zijn naar een specifiek programma; ik vraag het me af.

 • cobra

  @gerrit: het idee is nog in ontwikkeling dus we hebben nog geen plekje op de website gereserveerd
  @Jack natuurlijk moet het tegen een aantrekkelijke prijs
  @beeldman; je hebt gelijk dat het geen directe inkomsten oplevert maar ik denk dat het effect van een goede website wordt onderschat. Wat is er leuker dan je bedrijf waar je trots op bent presenteren en elke aardappeletende en melkdrinkende nederlander zijn onze klanten dus marketing van de primaire consument is alleen maar goed!

 • KnedoStables.nl
  Panellid

  Moet zeggen dat Beeldman daar wellicht een puntje heeft, maar het idee van Cobra zie ik persoonlijk wel zitten.

 • vofnagel

  een website is heel leuk, je moet hem wel bijhouden...ik hou sinds een tijdje facebook bij, daar heb ik al moeite mee, wil ik een website dan zal er iets uit moeten...probeer dat eerst eens het isook nog gratis..

 • jvfarmer

  Maak een website met www.webklik.nl -> Je krijgt dan www.gewenstenaam.webklik.nl en het is tot 25 Mb nog gratis ook. Wil je daar over heen gaan, dan moet je er veel of zetten. Wil je foto's er op plaatsen, gebruik dan een site voor foto's bv www.mijnalbum.nl of www.magix.net En link dat dan door op je site. Werkt heel goed. Wel moet je enige kennis opbouwen.

 • mo-en-co1

  Gewoon een melker inhuren die in haar vrije tijd een website maakt. Kom je ook nog bovenaan. Kijk maar www.klavertjebont.nl. Al veel netwerken mee vervuld.

 • gerrit coppens
  Panellid

  @vofhagel
  Faceboek is anders dan een website. Met een website presenteer je je bedrijf aan je doelgroep. Faceboek kun je daar voor een deel ook voor gebruiken, maar faceboek moet het hebben van de interactie met andere gebruikers

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.