Wat vind jij ervan?

Bas van Hattum
Redactie

Proto's Fendt Vario 416 en 942?

15


Er duiken steeds meer foto’s op van prototypen Fendt trekkers. Gezien het verleden, weten we dat de introductie dan niet lang meer op zich laat wachten.
Lezers van het magazine TREKKER stuurden ons onder andere beelden van de nieuwe Fendt Vario 400 serie waarvan de lezer vermoedt dat het om een Fendt Vario 416 SCR gaat, af te lezen uit het chassisnummer waarin het cijfer ‘416’ voorkomt (op de achterruit).


Ook is elders op internet circuleren beelden van de nieuwe Fendt 900-serie. Eerder werd al een foto op Boerderij-connect gezet, nu beelden van een Fendt Vario 939 waarvan wij vermoeden dat het waarschijnlijk om een sterker type gaat, een Fendt Vario 942 of 945 SCR met vermogens richting de 450 pk.


Heb ik het goed? Tegelijk een verzoek om mee te speuren naar spionagebeelden van andere nieuwkomers op de trekker- of machinemarkt. Zo moet er nog wat van Claas in aantocht zijn (nieuwe Axion 800) en van Deutz-fahr die ook 400-pk trekkers ontwikkelt met cvt. Ook de Valtra T-serie krijgt dit jaar nog een facelift, maar spionagebeelden hiervan zijn onvindbaar. Op de één of andere manier komen er van Fendt altijd veel spionagefoto's vrij, en minder van andere merken.
Hebben jullie wat gevonden? Reageer dan op dit bericht of stuur een mail naar de redactie van TREKKER trekker@reedbusiness.nl

Laatste reacties

 • agri2

  Logisch dat er van Fendt eerder spionagefoto's vrijkomen, er zijn waarschijnlijk veel meer mensen in geïnteresseerd en naar op zoek dan naar spionagefoto's van andere trekkermerken.

 • Gerd-Jan

  Moet je die foto zien die bij reactie is gepost........ Ziet er niet uit!
  www.tractorfan.nl/.../662757

 • jan121195

  of het is gewoon een tactiek van Fendt om de mensen alvast nieuwsgierig te maken.

 • Geefsweer

  Wat mij betreft, laten ze die foto's achterwege. Ik ben niet geinteresseerd

 • klaasschaapman

  Super mooie fendt's, laat ze maar komen!

 • info104

  Er is maar een trekkermerk wat al jaren de meeste trekkers, maaidorsers, hakselaars, grondverzetmachines, (kranen en shovels) ed. produceerd die ook nog voor 90% uit eigen productie bestaat.
  En de trekker bouwt die in kwaliteit en onderhoudskosten ver onder een Fendt blijft (ervaring).
  Waar de nieuwste types zeer subliem rijden . Dat is een Jhon Deere.

 • vd spoel

  info 04 jij spreekt de waarheid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en dat zeg ik !!!!!!!!!!!!

 • agri2

  Inderdaad info 104, je zegt het zelf, de trekker blijft in kwaliteit ver onder een Fendt. Het is trouwens John Deere die je volgens mij bedoelt en geen Jhon Deere.

 • bluepowers

  @ agri2 haha ja die type fouten maken ze omdat die john deere fanaten al jaren oogkleppen op hebben.

 • info104

  Goed zo mensen jullie hebben het allemaal goed begrepen ,laat Fendt eerst maar eens een duurzame versnellingsbak (automaat) in hun trekkertje bouwen , we hebben in de omgeving al veel problemen hiermee , de jongste al met 3000 uur , bak revisie, weer 14000,= euro naar de barrebiezen. Zo word een duure trekker wel erg duur, je kan hem dan wel mooi vinden maar er moet met zón ding geld verdiend worden zodat mijn advies is, denk goed na bij de aanschaf van een nieuwe trekker. We verkopen niet alleen Fendt, ook andere merken.

 • Bijl

  Wat een eeuwige merken-oorlog toch. Elk merk heeft zo zijn voor en na delen.

 • jwitteman

  ik vind ook het blijft persoonlijk welk merk je goed en slecht vind ik vind fendt heel goed en john deere maar claas en mf heel slecht

 • Bijl

  @Jwitteman, nu doe je het zelf ook. Jammer blijft dat..

 • Fendt Gek

  er is maar 1 trekker en das een fendt, rij er maar eens dag in dag uit mee, dan merk je het verschil wel.

 • jwitteman

  bijl nee ik bedoel het blijft persoonlijk en daar in moet je elkaar mee in waarde laten

Laad alle reacties (11)

Of registreer je om te kunnen reageren.