Wat vind jij ervan?

Brabant Agri
Bedrijf

Silobretels

2


Hoewel de mechanisatie in de landbouw veel facetten van het boerenwerk heeft verlicht, blijft inkuilen zwaar en arbeidsintensief werk. En veelal onder tijdsdruk van de mogelijke wisselende weersomstandigheden. Na een intensieve dag van inkuilen komt het afdekken met landbouwfolie en het afdekken met autobanden of zand.En in de winterperiode in omgekeerde volgorde: in de regen of de vrieskou de voeropslag bloot maken is geen pretje. Kortom, de lichamelijke belasting rondom de voeropslag en uithalen is nog steeds erg hoog. Door de ongunstige belasting van de rug is hierdoor een menig hernia ontstaan.
De Brabant Agri Silobretels nemen deze zware en intensieve werkzaamheden uit handen. Met de Brabant Agri Silobretels dekt u een sleufsilo meteen na inkuilen af. Hierdoor blijft de kwaliteit van het kuilvoer behouden. Bij de ontwikkeling van de Brabant Agri Silobretels is rekening gehouden met een lange levensduur en minimaal onderhoud, alle onderdelen zijn van kunststof of roestvast materiaal. Bovendien hebt u bij hoge silo’s geen last van het afschuiven van de autobanden of zand.

Uw voordelen:
? Eenvoudig en snel aan te brengen Eén persoon kan na het inkuilen de voersilo winterklaar maken
? Géén krachtinspanning bij het uitkuilen Géén zware autobanden of zand afvoeren
? Alleen uit te kuilen voer vrijmaken Bretels op voersnelheid. Het overige blijft geconserveerd.
? Schoon erf, geen rommel van autobanden of afdekzand.
? Eenvoudig zelf te monteren, wordt met bevestigingsmateriaal geleverd

Onderhoudsvrij
• Hoogwaardig kunststof doek
• Aluminium buisprofiel
• Kunststof spanbanden
• Roestvrijstalen ratelspanners
• Roestvrijstalen beugels
• Roestvrijstaal bevestigingsmateriaal

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om u te adviseren of het systeem bij u inpasbaar is. Omdat er niet meer gewerkt wordt met autobanden, grind- en zand(slurven) heeft u minder rommel op het erf en is het veel netter en overzichtelijker.


Voor vragen of meer informatie plaats onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Leuk filmpje. Degene die enkel dit systeem willen zien kunnen de eerste 10 minuten overslaan.
  Ik laat nu ook een aantal kleine pakjes maken. Er zijn altijd wel wat mensen geïnteresseerd en die kunnen de bekende grote balen niet plaatsen. Echter deze 'kleine' pakken schat ik rond de 50kg en daar zie ik de gemiddelde burger met een paard in de achtertuin niet mee sjouwen. Die hebben de handen al vol aan een normale pak van 20kg.
  Idem voor een manege die stro inkoopt en doorverkoopt aan de stalhuurders. Kleine pakjes van 20kg zijn te overzien. Deze grote kleine pakken zijn voor de vaak jonge meisjes veel te zwaar

 • henk fledderus

  He loonbedrijf waar ik voor werkte had de eerste multy baler in holland. de reacties waren erg positief. niet dat honderden klanten waren maar zeker 3 of 4 grote paarden houders.
  die hadden wel een trekkertje maar konden daar mee niet de hele gewikkelde baal tillen.
  de baal werd aan gebroken en verdeeld in de stallen en uitgevoerd. met een steek wagentje zijn deze pakken goed the hanteren.
  zo'n pers is prijzig maar het kan je de extra klanten opleveren.
  daar naast is er de Canadese bale baron die van een 23 of zo kleine pakjes 1 groote maakt zodat laden transport en opslaan gemechaniseerd gebeuren kan. die rakker is ook niet goedkoop.
  dan is er nog een systeem van Arcusin de multy pack. deze gaat als aparte werkgang rond om kleine baaltjes te bundelen en als groten op het land achter te lanten.
  het geld zit in de kleintjes. hier betalen we $100 voor een ronde met hooi en $10 -12 voor een normaal klein pak. ga je nog kleiner voor in de dieren winkel of zo dan kijk je naar $3 voor 900 gram.!! Hoewel hier veel dingen in het groot gaan worden er veel kleine en ronde balen gemaakt.
  ronden van een meter diameter zijn vrij populair in dit gebiet omdat die in grote vee trailers gerold kunnen worden als vracht voor de terug weg.

Of registreer je om te kunnen reageren.