Wat vind jij ervan?

Masterclass Social Media "Social Two"

1


De masterclass SocialTwo:


De agrarische sector en kennis van social media zijn gebundeld in een unieke samenwerking tussen Reed Business Media en MarketingMonday.Leer in twee dagen hoe u social media optimaal en succesvol kunt inzetten om boeren te bereiken en aan u te binden.

Social media zijn onderdeel van de agrarische sector
Wie nog twijfelt of de smartphone gemeengoed wordt, kan zijn mening bijstellen. Op dit moment is het gebruik onder agrarische ondernemers 15%, terwijl 65% aangeeft binnen afzienbare tijd op de smartphone over te stappen. Door de groei van smartphones, tablets en apps stijgt het gebruik van sociale netwerken alleen maar. De mensen op deze sociale platformen maken onderdeel uit van uw netwerk van boeren - en waar deze boeren zijn, daar wilt u ook zijn! Maar wat kunt u doen met social media en vooral wat kan social media voor uw bedrijf betekenen? Leer het allemaal tijdens de masterclass SocialTwo en bouw een kennisvoorsprong op ten opzichte van uw concurrenten.

Programma Masterclass SocialTwo
U hebt een goede social media strategie nodig om verbinding te krijgen met uw netwerk van boeren, te communiceren en opbrengsten te maximaliseren. ‘Luisteren’, ‘reviews’, co-creatie, ‘crowdsourcing’, ‘content management’, ‘lead’-generatie’ en ‘conversie’ via social media zijn de kansen van nu. In twee dagen bezit u alle kennis en vaardigheden om een social media strategie op te zetten en te implementeren aan de hand
van het succesvolle model ‘Social Media Cycle’. Dit doet u onder begeleiding van ervaren coaches aan de hand van cases die door deelnemers zijn ingebracht. Deze deelnemers zijn net als u actief in de agrarische sector.

In het kort:
De agrarische sector en kennis van social media zijn gebundeld in deze masterclass SocialTwo.
U werkt nauw samen met andere deelnemers uit de agrarische sector aan prakijkcases onder begeleiding van ervaren coaches.
Deelnemers hebben de masterclass SocialTwo als beste beoordeeld op de onafhankelijke opleidingssite Springest.nl
SocialTwo is van 09.00 tot 17.00 uur, inclusief lesmateriaal en een heerlijke lunch.
De twee opleidingsdagen vinden plaats met een tussenperiode van een week.
U maakt deel uit van een E-learning omgeving waar u een jaar lang vragen kunt stellen aan ervaren coaches.

Wat leert U?
U leert hoe u nog meer boeren bereikt en waardevolle dialogen met hen kunt aangaan.
U leert aan de hand van de praktische voorbeelden hoe u social media succesvol kunt inzetten voor uw bedrijf.
U leert hoe u met social media op de hoogte kunt blijven van interesses, producten en nieuws binnen de agrarische sector. U weet zo wat er speelt onder uw agrarische doelgroepen en hoe u hier optimaal op kunt inspelen.
U leert hoe social media kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf.
U leert welke social media relevant zijn voor uw bedrijf.
U ontvangt gratis e-books, whitepapers en de nieuwsbrief Marketing on Monday. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Meer informatie over de Masterclass Social Media "Social Two" kunt u terug vinden in de brochure.

Heeft u vragen dan kunt u onderstaand uw vraag stellen.

Eén reactie

  • gerrit coppens
    Panellid

    Het kan op vele plekken mis gaan. Op elke plek in de keten vind er een controle plaats. Deze ui is door elke controle heen geglipt. Ik denk dat in bovengenoemd geval de imago schade voor Jumbo groter is dan voor de Nederlandse akkerbouw. Jumbo komt nu over als een organisatie die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten

Of registreer je om te kunnen reageren.