Wat vind jij ervan?

Baanbemiddeling bij Green Career Consult

2


Green Career Consult biedt "Boer/Tuinder zoekt baan!"Green Career Consult, sinds 2008 aktief met Recruitmentdienstverlening en Loopbaanontwikkelingsbegeleiding gericht op de Agro Food en de Groene Ruimte heeft een nieuwe dienst ontwikkelt en laat van zich horen.

"Steeds vaker staan wij in contact met boeren of tuinders die overwegen met hun bedrijf te stoppen of er iets naast te gaan doen. Een heel ingrijpend proces, waar velen vaak al langer mee bezig zijn. En als je dan eigenlijk nooit met jouw kansen op de arbeidsmarkt bent bezig geweest, nog nooit een cv hebt gemaakt, geen idee hebt wat je te wachten staat, wat jouw mogelijkheden zijn, hoe solliciteren in zijn werk gaat, wat je eigenlijk kunt verdienen etc. kan het nuttig zijn je hierin te laten begeleiden. Green Career Consult heeft veel ervaring opgedaan op dit vlak en al menig ondernemer die aktief was binnen de land- en tuinbouw kunnen begeleiden en ook kunnen bemiddelen naar een baan. Over het algemeen hebben deze ondernemers een afgeronde opleiding op tenminste Mbo-niveau, Hoger Agrarisch Onderwijs of Wageningen Universiteit, wat in combinatie met de opgedane ervaring als ondernemer een goede basis vormt voor het vinden van een passende baan. Als je hierover meer informatie wilt kun je contact met ons nemen. Het zal niet de eerste keer zijn dat we bij een boer of tuinder aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en betrokken te blijven totdat er keuzes zijn gemaakt en de baan is gevonden als besloten wordt daarvoor echt te gaan! "

Wanneer u meer informatie wilt stel onderstaand uw vragen.

Laatste reacties

 • Dpj

  Wij deden vroeger stalvoederen met een Miedema Presto, maar altijd raygras, nooit blijvend grasland. Jonger gewas met minder structuur en als het nat was (regen) dan kon je de wagen nooit tot boven toe vol krijgen want anders zag je de rotor het gewas weer terug op de pick up gooien. We deden de messen er altijd helemaal uit om zo lang mogelijk gras in de wagen te krijgen wat voor het voerhek langer lekker blijft dan "gemalen" gras of om het maar spinazie te noemen... Dus ik kan wel iets zien in een balken invoer. Maar ik verwacht dat je er geen grote lappen mee moet doen omdat de capaciteit toch beduidend minder is en aan meer slijtage onderhevig is dan bij een rotor.

 • henk fledderus

  wij voerden in nederland jaaren lang gras op stal de eerste wagens waren balken in voer de laatste was een oud model rotor met een kruk as er in. we haalden voor op de stal meest een halve tot 3/4 bak vol mooi verdeeld over de hele voor mooi geleidelijk lossen. we hadden er ongeveer om de 20-25 cm een mes in. iets gesneden was makkelijker met vorken...Ja dat was nog sprierballen tijd>
  de rotor maakte spinazie in de hoeken van de bak maar niet wereld schokkend.
  mijn ervaring met moderne rotors is dat ze met onvoorzichtig laden heel goed snot kunnen maken maar met zorg is dat wel in de hand te houden.
  ik zou persoonlijk zelf denk ik niet terug gaan naar een balk invoer.
  mocht je alleen stal voeren en de aankoop prijs pakt voordeliger uit dan is er best iets voor te zeggen.

Of registreer je om te kunnen reageren.