Wat vind jij ervan?

MiedemaXperience Planting Tour 2012

0


MiedemaXperience Planting Tour 2012 succesvol afgesloten!


De MiedemaXperience is een initiatief om klanten, dealers, importeurs en pers te informeren en betrekken bij innovatieve ontwikkelingen van Miedema. Met de MiedemaXperience wil Miedema haar ervaring en kennis dichter bij de klant wil brengen.

De aftrap werd gegeven met de MiedemaXperience Planting Tour 2012, waarbij we 8 weken lang met de CP 42P Compact III Smart-Float pootmachine in Nederland, België en Duitsland hebben gedemonstreerd. Voor deze pootdemonstratie hadden we de beschikking over een hagelnieuwe Fendt 720 Vario met een Lemken Quarz 7/300 F zaaibedcombinatie in de fronthef.

Guido Mangnus kijkt tevreden terug op de Planting Tour 2012: “We hebben al eerder met een democombinatie door het land getrokken, maar dit keer hebben we voor het eerst veelvuldig gebruik gemaakt van Social Media als Twitter, Facebook en Youtube. Dat maakte het voor belangstellenden makkelijk om te kijken wanneer en waar we aan het demonstreren waren. Best spannend, maar aan de goede opkomst bij de demonstraties merken we dat Social Media een belangrijke rol hebben vervuld. In totaal hebben we in 72 uur 104 hectare gepoot op 51 percelen.

En dat onze democombinatie prima presteerde in uiteenlopende omstandigheden, was voor ons geen verrassing. We hebben willen laten zien, dat het prima mogelijk is om grondbewerking, frezen, poten en aanaarden in één werkgang te combineren. Dat spaart veel tijd, veel brandstof en het voorkomt onnodige verdichting.”

De MiedemaXperience gaat door!


De pootdemonstratie is afgesloten, maar de MiedemaXperience zelf stopt nooit. Door het jaar heen zal Miedema telkens noviteiten melden via de speciale website en via Twitter en Facebook. Wilt u volledig geïnformeerd blijven over de MiedemaXperience, bezoek deze dan regelmatig en volg ons via Twitter, Facebook en ons eigen MiedemaXperience YouTube kanaal.


Voor meer informatie kunt u onderstaand uw vraag aan ons stellen.

Of registreer je om te kunnen reageren.