Wat vind jij ervan?

Nieuw Dealerschap Giant bij Staadegaard.

1


Vanaf begin juli worden de verkooppunten voor de Giant knikladers in Brabant en Limburg uitgebreid. Staadegaard gaat vanuit drie vestigingen, Lieshout, Haelen en Simpelveld (M. Grooten Euregiotrac B.V.) de verkoop en service van Giant verzorgen.

Staadegaard is in Brabant en Limburg een begrip in de landbouw mechanisatie en als leverancier van grond verzet machines . Zij zijn oa dealer voor het totale John Deere programma en voor het grondverzet programma van Doosan .

Door de samenwerking met Tobroco, producent van de Giant , ontstaat er voor de regio Brabant en Limburg nu een goed dekkend dealer netwerk. Staadegaard zal de verkoop en service vanuit de vestigingen in Lieshout, Haelen en Simpelveld gaan verzorgen.

De uitbreiding van het producten gamma met de Giant Knikladers past precies bij de ontwikkeling van Staadegaard. Zij verkopen uitsluiten kwaliteitsmachines van sterke merken. Giant sluit hier helemaal bij aan. Tobroco bouwt, in het Brabantse Oisterwijk, innovatieve, degelijke en betrouwbare machines die zich kenmerken door lage onderhoudskosten en hun trek en hefkracht.

Aan het dealerschap is een intensieve voorbereiding vooraf gegaan. Om een goed advies op maat te kunnen geven hebben de verkopers commerciële trainingen bij Tobroco gevolgd. Daarnaast zijn ook de servicemonteurs bijgeschoold om service en onderhoud te kunnen verrichten. Het magazijn is aangevuld met de juiste service onderdelen. En door de intensieve communicatie met Tobroco en een goed voorraadbeheer kan Staadegaard snel de gewenste Giant Leveren.

De sterke eigenschappen van de Giant knikladers in combinatie met het uitgebreide aanbouwdelen aanbod zullen de klanten snel waarderen.
Pieter Staadegaard en Toine Broc schudden elkaar de hand om de samenwerking te bekrachtigen.

Voor vragen of meer informatie plaats onderstaand uw bericht.

Eén reactie

  • piethein

    Meeste aardappeltelers hebben begin september wel wat anders aan hun hoofd als beurzen te bezoeken, dit geldt ook voor de fabrikanten van aardappelmachines. Raar dat de organisatie van ATH dat zelf niet begrijpt. Ik snap dus echt niet dat door de ATH dit, meest onmogelijke, tijdstip voor een beurs is gekozen. Helaas is de Agrovak-beurs in de Brabanthallen ook al behoorlijk uitgekleed.
    Schijnbaar toch lastig om organisatorisch op één lijn te komen......

Of registreer je om te kunnen reageren.