26.500 euro voor dochter Danillo

3


Willemshoeve Rita 6127, dochter van Danillo, brengt op de Holland Master Sale in Zwolle 26.500 euro op. Koopje?

Laatste reacties

 • jan121195

  onzinnig duur

 • beeldman
  Panellid

  "Koopje?"
  Wie weet. Zulke prijzen zijn alleen interessant als je er nakomelingen / embryo's van kunt verkopen. Of je hebt geld over en doet het voor de hobby. Soms zitten er bij die (dure) dieren al voor meer geld aan (stier- of dochter) contracten dan dat het zelf kost. Het risico dat je dan neemt is vooral óf het dier goed spoelt en dat het gezond blijft.
  Er zijn mensen die er van kunnen leven, dus het zal in sommige gevallen best uit kunnen. Je ziet nog wel eens dat de ene fokker een duur dier koopt. De verkoper koopt dan weer een bijna even duur dier bij de koper van zijn dier. Zo krijg je een beetje het idee dat de prijzen kunstmatig hoog worden gehouden. Het staat misschien wel ver van de meeste praktische veehouderij, maar dat geeft toch niets?

 • jstut

  Koopje, Ik heb er geen verstand van maar als de opbrengst van deze verkoop naar een goed doel zou gaan is het weinig. Voor de eerste haring wordt ook altijd veel betaald en gaat de opbrengst naar een goed doel. Reclame mag beste wat geld kosten, bij Harry Mens betaal je tenslotte ook 25000 euro om in zijn progamma te komen.

Of registreer je om te kunnen reageren.