Wat vind jij ervan?

AGRiPROM
Bedrijf

Stalconcept: Comfort en Veiligheid

6


Agriprom introduceert nieuw stalconcept: Comfort en Veiligheid

Agriprom De combinatie in uw stal van Agriflex koematrassen, Release ligbox afscheiding en de nieuwe Voerhekken biedt uw koeien maximaal comfort en veiligheid en is bovendien kostenbesparend.Comfortabele & kostenbesparende koematrassen
Comfortabele koeien produceren meer. Agriflex bewijst zich door zijn unieke systeem al jaren als duurzame en diervriendelijke koematras. Het systeem bestaat uit elastische energetic® ecolatex platen met een 100% rubberen topmat. Het rubber is bovendien versterkt door een polyester koord laag.

Dit unieke systeem zorgt ervoor dat de matras veerkrachtig blijft en niet vervormt. De mat wordt niet glad en de koeien kunnen eenvoudig op staan. Het bespaart bovendien arbeid en andere kosten doordat de toplaag eenvoudig is schoon te maken en zaagselgebruik vrijwel niet meer nodig is.

Diervriendelijke ligboxafscheiding
De Release ligboxafscheiding heeft ook veel voordelen voor de koe. De kunststof buis is versterkt met glasvezel en is zeer flexibel. Koeien beschadigen zich niet en kunnen niet klem komen te zitten onder de afscheiding. De ligboxafscheiding is bovendien in hoogte en in diepte verstelbaar en kan daardoor in veel situaties worden toegepast.

Gepatenteerde, geluidsarme en veilige voerhekken
Het Agriprom zelfsluitend veiligheidsvoerhek heeft een geluid geïsoleerd vergrendelsysteem. Met de toepassing van hoogwaardig verzinkt materiaal ontstaat een voerhek dat licht en vrijwel geruisloos werkt.

Het voerhek is in verschillende maten leverbaar, de hoogte is afhankelijk van de montagehoogte op de robuuste standpalen en uiteraard ook afhankelijk van het hoogteverschil tussen roosters en voergang.

Belangrijke kenmerken:
Veiligheids voerhek
Uiterst licht werkend sluitmechanisme
In gesloten stand ook eenvoudig individueel te openen
Geluidsarm
Sluitmechanisme niet gevoelig voor vuil en vocht
Halsband blijft niet hakenLees meer informatie, specificaties en referenties op www.agriprom.nl

Wat vindt u het belangrijkst in uw stal? Veiligheid/comfort voor uw koeien? Efficiëntie en kostenbesparing? Of totaal andere dingen? Wij horen het graag, ook als u tips of suggesties en of ervaringen heeft om te delen!

Laatste reacties

 • Anton Logemann

  In de jaren zeventig is er door de universiteit van Groningen meerjarig onderzoek gedaan in Vlaardingen (veel industrie), Meppel (gewone plaats) en Vlagtwedde (plattelandsgemeente) naar het voorkomen van cara (o.a. astma). Daaruit kwamen aanwijzingen dat in Vlagtwedde minder cara de kop opdook en in vlaardingen des te meer.

 • henk fledderus

  altijd wel gehoopd en gehoord dat je met een "rotzooi" in aanraking komt en dan je weerstand verhoogd. eigenlijk niet gedacht dat men daar echt onder zoek naar ging doen.

 • gerrit coppens
  Panellid

  Ik kan me daarbij twee oorzaken/redenen bij voorstellen. Genoemd wordt dat plattelandskinderen meer weerstand opdoen, dat zou inderdaad een reden kunnen zijn. Als tweede reden is dat zelfstandigen iets minder vaak naar de dokter gaan. Werknemers die, weten dat hun loon toch doorbetaald wordt, zijn iets gemakkelijker geneigd om naar de dokter te gaan en de tijd voor uitzieken te nemen. Een zelfstandige die uitvalt wordt direct met kosten geconfronteerd. De meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen keren pas na 14 dagen uit en bedrijfshulp moet vanaf dag 1 betaald worden. Kan een reden zijn, dat men op iets lager tempo, toch doorgaat. Dat straalt zich ook op de kinderen af. Die herpakken zich ook eerder als ze iets minder in hun vel zitten

 • Aad Baars

  Het krampachtig schoonhouden van de woonomgeving met zware chemische middelen werkt ook niet mee aan het opbouwen van een natuurlijke weerbaarheid. Tevens is echt voedzame voeding ( weerstand versterkend ) voor veel mensen niet beschikbaar.

 • Çim Tohumculuk
  Bedrijf

  Beste Gerrit, we kennen toch allemaal de uitdrukking wat je zaait is wat je oogst ? Wie zaait er vette happen en hamburgers ? Wie staat het toe dat ze genuttigd worden ? Wie staat er toe wat er met de afgewerkte producten gaat gebeuren ? Wie betalen hier (straks) extra afvalbelasting en ziektekostenverzekering voor?
  İk kan nog wel even doorgaan, maar de media doet wereldwijd aan promotie van producten, terwijl er niet in de toekomst gekeken wordt wat de eindresultaten zouden kunnen opleveren behalve dan verhoging van belastingen.

 • gerrit coppens
  Panellid

  Adriaan, ik kan je reactie heel goed plaatsen. Zeker nu ik je profiel gelezen heb. Ik kan me voorstellen dat je met jou reactie reageert op de stelling van M Welink, in het kader van dat het voedingspatroon van plattelandskinderen mogelijk gezonder is dan de voeding van het gemiddelde stadkind dat uit de vette muur eet. Maar jij reageert op mijn reactie op M Welink, en nu kan ik het verband even niet volgen

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.