Wat vind jij ervan?

Voederwinningsdemonstratie

1

Vicon voederwinningsdemonstratie 26 juni a.sOp dinsdag 26 juni organiseren de mechanisatiebedrijven V/D Riet Ambt Delden en Slootsmid Laren/Geesteren een Vicon voederwinningsdemonstratie bij Melkveebedrijf Meutstege, aan de Lochemseweg 5 in Diepenheim. Tijdens de demonstratie om 14.00 uur en om 19.30 uur laten de mechanisatiebedrijven het complete programma van Vicon zien met een aantal noviteiten voor dit seizoen.Noviteiten
Tijdens de demonstratie zal o.a. de Vicon Extra 390 vlinder schijvenmaaier zonder kneuzer worden gepresenteerd. Deze capaciteitsmaaier heeft een vermogensbehoefte van slechts 110 pk en is daarmee uitermate geschikt voor (melk)veebedrijven die op zoek zijn naar meer capaciteit. Daarnaast toont Vicon ook schijvenmaaiers met kneuzer, diverse schudders met een werkbreedte tot 14 meter en de ProLine harkenserie met onderhoudsvrije, stofdichte oliebadaandrijving.

Vicon Rotex Combi 800
Ook voor de loonwerkers toont Vicon een aantal noviteiten, waaronder de Andex 1504, 4-rotoren hark met een werkbreedte van 15 meter. Daarnaast demonstreert Vicon de nieuwe Rotex Combi 800 (dubbeldoel) opraapwagen. Uniek aan deze machine is onder andere de hydraulische aandrijving van de pick-up met middenophanging en zijn uitmuntende capaciteit.

Vicon: de hooibouw specialist
De totale productlijn van Vicon omvat een compleet programma voor de ruwvoederwinning: kunstmeststrooiers, trommel- en schijvenmaaiers, schudders, harken, (dubbeldoel)opraap- en silagewagens, balenpersen en wikkelaars. Tijdens de demonstratie komt het grootste deel van deze brede productlijn aan bod voor een breed publiek.

U bent van harte welkom op dinsdag 26 juni bij Melkveebedrijf Meutstege aan de Lochemseweg 5 in Diepenheim en maak kennis met het totale productengamma van Vicon.

Voor meer informatie plaats onderstaand uw reactie.

Eén reactie

  • gerrit coppens
    Panellid

    Moeilijke vraag. Hier is nooit geen ruilverkaveling geweest, dus er zijn hoekjes van buren die mij wel passen. Als een van de eigenaren mij meld dat hij het voor een bepaalde prijs wil verkopen, doe ik eventueel een tegenbod en dan kan ik me voorstellen dat we vlug bij de notaris zitten. Is het perceel wat groter, 2ha of meer, dan is het vaak bij inschrijving en dan zijn het bedragen die je niet contant hebt liggen. Dus dan moet je bij de bank even aftasten tot welk bedrag ze een of ander willen financieren. De notaris of makelaar die de inschrijving verzorgd ziet toch graag een verklaring van de bank voordat hij samen met de verkoper de inschrijving gunt

Of registreer je om te kunnen reageren.