Wat vind jij ervan?

Quarter Care

4


Nu in ons assortiment: Quarter Care

Nieuw: een uierverzorgingsmiddel met kleurmarkering!

Vossen Laboratories Int. BV gevestigd in Weert heeft een nieuw uierverzorgingsmiddel ontwikkeld: Quarter Care. Het bijzondere aan dit product is, dat middels kleurmarkering vast te stellen is welk kwartier wel en welk niet behandeld is. Bovendien is dit product gemakkelijk met een spray aan te brengen. Quarter Care is sinds deze maand op de markt.

Quarter Care is een hoog kwalitatief product. Het versoepelt en verzorgt de uierhuid, en ondersteunt de doorbloeding. Verder is het ook toe te passen bij dikke knieën en hakken.

De meeste uierverzorgingsmiddelen voor koeien zijn oliën of crèmes en dienen met de hand te worden aangebracht. Vaak is daarna niet meer zichtbaar welk gedeelte van de uierhuid wel verzorgd is en welk gedeelte niet. Met de kleur groen maakt Quarter Care dit duidelijk zichtbaar.Quarter Care is een puur product en verkrijgbaar vanaf Euro 64,20 per liter (afhankelijk van de bestelde hoeveelheid).Wilt u meer informatie over dit product plaats uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Toevallig heb ik een tijdje terug er ook een discussie over geopens
  connect.boerderij.nl/.../198.aspx
  Mijn persoonlijke voorkeur is zonne energie. Helaas loop ik tegen hoge transportkosten aan bij de energietransportbedrijven, mogelijk dat die kosten in de toekomst weg te vangen zijn door energiecoöperaties

 • Trilandis

  Een cooperatie is een goeie idee, maar ook energiebedrijven met de mogelijkheid van onbeperkt salderen....

 • gerrit coppens
  Panellid

  De vraag is of de Essenten op deze wereld wel op al die kleine 'concurrenten' zitten te wachten

 • Boerderij Connect

  Zoals Gerrit al aangaf, hier is eerder een discussie over geweest. Om deze discussie centraal te houden verwijs ik jullie dan ook naar dat onderwerp: connect.boerderij.nl/.../198.aspx

Of registreer je om te kunnen reageren.