Wat vind jij ervan?

davytebokkel
Bedrijf

Vicon voederwinningsdemonstratie

0

Vicon voederwinningsdemonstratie 19 juni a.s.Op dinsdag 19 juni organiseert Van Engelen BV een Vicon voederwinningsdemonstratie bij Melkvee/IJsboerderij Lage-Bijssel, aan de Oude Molenweg 15 in Doornspijk. Tijdens de doorlopende demonstratie van 14.00 uur t/m 21.30 uur, laat Van Engelen BV het complete programma van Vicon zien met een aantal noviteiten voor dit seizoen. Om 15.30 uur en 19.00 uur worden de machines apart gepresenteerd.

Noviteiten
Tijdens de demonstratie zal o.a. de Vicon Extra 390 vlinder schijvenmaaier zonder kneuzer worden gepresenteerd. Deze capaciteitsmaaier heeft een vermogensbehoefte van slechts 110 pk en is daarmee uitermate geschikt voor (melk)veebedrijven die op zoek zijn naar meer capaciteit. Daarnaast toont Vicon ook schijvenmaaiers met kneuzer, diverse schudders met een werkbreedte tot 14 meter en de ProLine harkenserie met onderhoudsvrije, stofdichte oliebadaandrijving.

Vicon Rotex Combi 800
Ook voor de loonwerkers toont Vicon een aantal noviteiten, waaronder de Andex 1504, 4-rotoren hark met een werkbreedte van 15 meter. Daarnaast demonstreert Vicon de nieuwe Rotex Combi 800 (dubbeldoel) opraapwagen. Uniek aan deze machine is onder andere de hydraulische aandrijving van de pick-up met middenophanging en zijn uitmuntende capaciteit.

Vicon: de hooibouw specialist
De totale productlijn van Vicon omvat een compleet programma voor de ruwvoederwinning: kunstmeststrooiers, trommel- en schijvenmaaiers, schudders, harken, (dubbeldoel)opraap- en silagewagens, balenpersen en wikkelaars. Tijdens de demonstratie komt het grootste deel van deze brede productlijn aan bod voor een breed publiek.

U bent van harte welkom op dinsdag 19 juni naar Melkvee/IJsboerderij Lage-Bijssel aan de Oude Molenweg 15 in Doornspijk en maak kennis met het totale productengamma van Vicon.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie plaats een bericht.

Of registreer je om te kunnen reageren.