Wat vind jij ervan?

Nieuwe Lely Tigo 60R Profi

2


Nieuwe Lely Tigo 60R Profi afgeleverd aan familie Reitsma uit Schraard

Vlak voor de eerste snee nam de familie Reitsma deze Lely Tigo 60R profi in gebruik. Reitsma heeft voor de Lely Tigo gekozen omdat zij er loonwerkzaamheden mee willen verrichten. Het is daarom belangrijk dat de wagen een goede gewasdoorstroom heeft wat resulteert in maximale capaciteit bij een minimaal vermogen.De pick-up en de snijrotor zijn dicht bij elkaar geplaatst en draaien met nagenoeg dezelfde relatief lage snelheid, zodat de snijrotor de gewasstroom uitstekend kan verwerken. Alle Lely Tigo opraapwagens zijn voorzien van een efficiënte snijrotor; De familie Reitsma haalt dus optimaal rendement uit hun investering. De 7 spiraalvormige rijen tanden voorkomen piekbelastingen en zorgen voor een soepele loop. De rotor voert het gewas soepel, krachtig en toch uitzonderlijk voorzichtig in de opraapwagen. Wij wensen de familie Reitsma veel kuilplezier!

Laatste reacties

  • gerrit coppens
    Panellid

    Kijk je naar het verleden, dan is dat geen garantie voor de toekomst. Echter in het verleden had je het bedrijf Melkunie (nu toevallig als merknaam weer in de actualiteit) en dat was ook een samenraapsel van gefuseerde coöperaties en overgenomen meegefuseerde particulieren.

  • jstut

    Terwijl de Coop, kaashandelaren overneemt zal er ook wel weer ergens een nieuwe kaashandel ontstaan. Zogauw er ergens een gat in de markt valt zal er weer door een kleine handelaar op worden ingespeeld door klein maatwerk te leveren inplaats van bulk. Je ziet het bij de zelfzuivellaars deze weten ook een steeds groter deel van de markt te verroveren. Totdat deze zelf zuivellaar weer te groot wordt en er weer een coop een goed bod doet op deze steeds groter wordende boeren zuivel onderneming. Omdat deze coop al weer gauw vergeet hoe maatwerk geleverd moet worden. Gaat deze vaak weer langzaam over op bulk productie enz. enz. enz. De geschiedenis herhaald zich dan weer. De klanten herkennen zich dan niet meer en gaan weer opzoek naar maat werk.

Of registreer je om te kunnen reageren.