Verticale windturbine Aero tower en de Airforce

4
De Windmolens die wij leveren zijn de verticale windturbine en heten de Aero tower en de Airforce. De Aerotower levert een vermogen van maximaal 25 KW en de Airforce 4.1 levert mqximaal 30 KW. De Aerotower is een revolutionair windmolen op de markt. Het is een verticale windmolen. Door deze opbouw heeft deze molen een aantal grote voordelen t.o.v. conventionele molens (zie ook de techniek van de molens).

Voordelen van de Aerotower zijn: zeer lage slijtage, lage werkingsgraad, stabiel en robuust, geluidsarm, onafhankelijk van windrichting, weinig tot geen onderhoud, etc. Deze molen is duurder dan deconventionele windmolen maar technisch dan ook uniek.

Aerotower:
-verticale windmolen van 3 Kw tot 25 Kw.
-laag onderhoud.
-1.7 m/s windstartsnelheid = stroom!!
-geen lawaai productie.
-geen schaduwslag.
-windrichting onafhankelijk.
-lange levensduur.
-laag in gewicht: ultra light!!
-stormbeveiliging


De Airforce is een conventionele molen die zich normaal op de wind moet uitrichten en door het 3 wieken-systeem wordt aangedreven. De aanschafprijs is dan ook veel lager dan die van de Aerotower.

Windmolens zetten wind om in elektriciteit. Grootdeels voor eigen gebruik maar ook om energie retour te leveren aan de stroom leverancier.

De terugverdientijd is minder dan 10 jaar. Hierin zijn subsidies en inversteringsaftrek niet meegenomen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • haaghmilu

  corné
  ik wil even reageren op de ervaring van de warmtepomp
  wij zelf hebben 2 warmtepompen geplaatst voor het verwarmen van de biggenstal en het woonhuis. de warmte wordt gehaald uit het luchtkanaal bij de vleesvarkens . dit is gedaan tijdens een uitbreiding met een nieuwe vleesvarkensstal van 1440 stuks en de totale energie kosten (gas en elctra)zijn na die uitbreiding nagenoeg hetzelfde gebleven want er wordt geen gas meer verbruikt in de biggenstal en het woonhuis en in het woonhuis verwamrt de pomp zowel de cv als het tapwater en ik moet hierbij ook opmerken dat er toen ook een luchtwasser is geplaatst en daardoor nemen de electra kosten ook toe nemen

 • GTSEE

  Let op bij het installeren van een warmtepomp dat het COP getal hoog is, dwz boven 5.5

 • r.vanloo

  Lekker Hoog COP getal Maar waar voor staat dit COP. Cop is een rendement en is een verhouding tussen electrische energie en geleverde warmte energie dus 1kw elektra is 5,5 kw warmte, maar nu komt het grootste vraag stuk bij welke temperatuur een COP van 50 is in theorie wel te halen bij een temperatuur verschil van 0,5 graden maar we moeten niet vergeten dat we in de praktijk moeten uitgaan van 35 tot 45 graden verschil tussen de "bron" en de installatie. De meeste Fabrikanten geven een zeer positieve voorstelling en vergeten daar bij de bron-pomp en de overige extra pompen mee te nemen in de berekening en van een optimistiche Cop van 5,5 daalt dan al snel naar 2 of 3 en de vraag of de installatie kosten opwegen tegen opbrengst.

 • GTSEE

  Beste meneer van Loo,
  U slaat de spijker precies op de kop, daarom is het zeer belangrijk om de installatie goed te ontwerpen.
  Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van energiezuinige installaties, deze zijn energiezuinig als er ook goed gebruikt worden.
  Met een enrgiezuinige auto kun je ook veel brandstof verbruiken door een andere rijstijl.
  Ik zou graag met u in contact komen, wilt u mij mailen info@gtsenergieeffectief.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.