Wat vind jij ervan?

Bayer
Bedrijf

Nunhems hoogste nieuwkomer in Hillenraad Top 100

5

Nunhems is de hoogste nieuwkomer op positie 75 in de Hillenraad Top 100 van 2011. De lijst van de honderd meest toonaangevende Nederlandse bedrijven in de glastuinbouwsector telde dit jaar zeven nieuwkomers. Dit jaar werd reputatie, voor het eerst, nadrukkelijker in de beoordeling meegenomen.

“Onze reputatie steunt op onze kwaliteitsrassen en onze gespecialiseerde gewasteams. Het talent van Nunhems zijn de mensen. Wij investeren meer dan 1 miljoen EUR per jaar aan opleidingen en trainingen.“, aldus Michel ten Hacken, Global Head of Marketing & Sales. “Onze eerste Hillenraad notering vergroot onze naamsbekendheid en helpt bij het aantrekken van nieuwe talenten. Talenten die wij nodig hebben voor de verdere internationale groei.”Michel ten Hacken (rechts), Nunhems Global Head of Marketing & Sales, ontvangt namens Nunhems de prijs voor hoogste nieuwkomer uit handen van Loek Hermans (links), fractievoorzitter VVD Eerste Kamer.

Laatste reacties

 • donkersmelkvee

  0,-- En wel netjes bemest met betrouwbare waarden zonder je grond kapot te rijden.
  Als het je om de euro's te doen is moet je piggy *** aanvoeren en maar afwachten wat er in zit...

 • Jan Willem Averink

  Er is geen verschil tussen de opbrengsten van de aan te voeren mest op grasland of bouwland. Wat wel belangrijk is, is de hoeveelheid die aangevoerd mag worden, denk aan derogatie. Afgelopen jaren kreeg je vaak 1,50 euro tot 2,00 euro per kuub toe, afhankelijk van het gebied waar je boert. Dit jaar moet eerder worden toebetaald dan dat je kunt denken aan opbrengsten, dit zou te maken kunnen hebben met mestvergisting en mestverwerking. Als het mogelijk is kan beter mest aangevoerd worden op bouwland in verband met ziektes die in de mest kunnen zitten. Deze krijg je er zonder extra meerkosten bij.

 • martje

  Heeft er iemand nog een kaartje over voor de rundvee beurs te Gorinchem?
  Ik heb dit jaar geen kaart gehad en wil er graag heen.
  alvast dank

 • gerrit coppens
  Panellid

  ze sturen al enkele jaren geen kaartjes. als je emailadres bekend is dan krijg je een emailtje van evenementenhal met een link om je kaartje te downloaden

 • Alette

  @Martje, Je kan altijd entreebewijzen aanvragen. Zie:
  secure3.evenementenhal.nl/.../inschrijfbetaald.aspx

  (En natuurlijk voor de productinformatie kun je kijken op connect.boerderij.nl/.../15.aspx)
  En natuurlijk alvast veel plezier.


  Dan stel ik op voor om vanaf dit punt verder te gaan over de prijzen van mestafvoer.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.