Wat vind jij ervan?

Liegen in de Gecombineerde Opgave

2

Onderdeel in de Gecombineerde Opgave is de Landbouwtelling met diverse vragen. Sommige vragen moeten elk jaar ingevuld worden, zoals dieraantallen. Dit jaar vraagt RVO.nl ook gegevens over:
> andere betaalde werkzaamheden
> staat er een bedrijfsopvolger klaar?
> verbrede landbouw
Bij ondertekening van de 'meitelling' geef je aan dat alles naar waarheid is ingevuld, maar is dat wel zo? Vul jij alles eerlijk in? En noem mij 1 reden waarom ik de overheid moet vertellen dat er een bedrijfsopvolger is.

Laatste reacties

  • Case1056

    met deze regering valt en staat bedrijfsovername per extra regelgeving. Je moet het echt overtuigd beslissen, want boer is tegenwoordig een HBO functie, en daar zijn meer mogelijkheden met die opleiding.

  • gerrit coppens
    Panellid

    Ik heb de lijst dit jaar nog niet bekeken, maar vragen over bijvoorbeeld wat partner en/of kinderen aan inkomens hebben heeft totaal niets met de bedrijfsvoering te maken. Dat soms inkomen van gezinsleden in bedrijf gestopt wordt omdat banken niet thuis geven is een ander verhaal. Echter door die inkomens in meitelling te noemen geeft de politiek handvaten om te concluderen dat het financieel goed zit in landbouw

Of registreer je om te kunnen reageren.