Wat vind jij ervan?

Voordelen Payrolling voor de melkveehouderij

4


U werkt met personeel op uw melkveebedrijf?

Als werkgever wordt u opgezadeld met een enorme papierberg aan administratie en u neemt ongemerkt de risico’s verbonden aan het werkgeverschap.Wij hebben daarvoor de oplossing!
Agriwerker payrolling kan uw personeel in dienst nemen of zelfs overnemen.
U blijft de werkverschaffer en betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren.
U betaalt dus niet bij vakantie of ziekte van uw werknemer.
Wij nemen de administratie en de risico’s die samengaan met het werkgeverschap!

Payrolling melkers
Steeds meer melkveehouders hebben parttime of fulltime melkers in dienst. Voor zowel de melkers als de melkveehouders werkt payrolling perfect.
U als melkveehouders geeft aan ons de gewerkte uren door en de medewerker ontvangt het salaris. Vervolgens ontvangt u van ons de factuur over de gewerkte uren.
Eenvoudiger kan het niet!

Payrolling medewerkers melkveehouderij
U heeft behoefte aan een allround medewerker, parttime of fulltime? Wij kunnen helpen zoeken, maar u kunt dit ook zelfstandig doen. In beide gevallen is een payroll-contract gedurende de proefperiode ideaal. Het biedt u vrijblijvend de mogelijkheid de nieuwe medewerker te leren kennen zonder werkgeverrisico’s.
Bevalt de samenwerking goed, dan kunt u de medewerker na de proefperiode alsnog kosteloos op uw eigen loonlijst zetten. Bevalt de samenwerking niet, dan kunt u de overeenkomst onmiddellijk stoppen zonder ongewenste juridische nasleep of andere kosten.
Makkelijker kan het niet!

Laatste reacties

 • Gerd-Jan

  Waarom zou de maisprijs de laatste jaren zo hoog zijn? De biovergisters zullen het wel weten!

 • alfons s.

  ikhoop dat ze de mais in de biovergisters verbieden dit is ook mensen eten

 • Willem1962

  Wat ik mij afvraag, waarom moet alles met subsidie gebeuren? Tuurlijk, je moet de boel op gang krijgen, maar dat moet ook op een andere manier kunnen, zonder de subsidie.
  Subsidie maakt meer kapot dan nodig is, zoals nu blijkt.
  Waarom zijn er geen regels gesteld aan het verkrijgen van de basis grondstoffen? Bijv. het moet minstens verkrijgbaar zijn in een bepaalde cirkel rondom het bedrijf welke het gaat vergisten. Dit soort dingen zou van te voren bekeken moeten worden.

 • jstut

  Er zijn zeer veel producten die geschikt zijn voor vergisting maar veel producten moet eerst op de lijst van toelating staan. Maar ook dat duurt vaak even voor onze amtenaren dit geregeld hebben. Mais en andere planten materiaal dat nog zeer geschikt is voor veevoer staan vaak wel op deze lijst en verhogen kunstmatig de prijs van deze producten, Kijk maar eens naar de COSUM groep deze vergisten op grote schaal perspulp in Dinteloord, perspulp is een zeer goed product om melk van te maken. Perspulp geeft een zeer hoog rendement, van het eiwit dat in het rantsoen van de melkkoeien zit, dus minder stikstof en fofaat verspilling. Beter voor het milieu. Door dat perspulp een zogenaamde 2 generatie product is( het gaat om de suikerproductie) Heeft de Cosum groep ook nog eens een veel hoger subsidie gekregen. Maar door de subsidie is dit zeer goede product minder beschikbaar voor onze veestabel. Waardoor een in mijn ogen een minder goed product als citruspulp dat elders uit de wereld komt,(transportkosten) en in het verleden ook nog een groter risico was, voor de voedselveiligheid. Meer in het veevoer terecht komt omdat dit ook nog goedkoper is dan onze inlandse pulp die nu door hoog subsidie in de vergister verdwijnt. Een nog beter voorbeeld van voedsel verspilling en prijsopdrijving van ons voedsel zijn de ethanol fabrieken die met veel EU subsidie zijn weg gezet deze verwerken niet eens een 2e genratie product maar een eerste generatie, en wel Tarwe of Mais, deze producten zijn direct geschikt is voor de productie voor menselijkvoedsel. Voor de boeren die deze producten verbouwen is het wel gunstig deze krijgen een hogere prijs voor hun producten. Wel zullen Wij moeten ons moeten afvragen of dit alles mag zolang er nog honger is in deze wereld is en de wereldbevolking nog steeds groeit. Dit is een politieke en maatschappelijk discusie die nodig gevoerd moet worden. Men kan volgens mij beter de subsidie aanwenden om nieuwe technieke te ontwikkelen die duurzamer zijn en ook nog eens onze kennis economie op een hoger plan te brengen. Twee vliegen in een klap. Waarom gebruiken wij de zee niet om van de beweging van eb en vloed een manier te vinden om hier energie uit op te wekken dat is schoon en zal maatschappelijk meer ver antwoord zijn denk ik. Zeg maar meer rendement uit de natuurlijke bewegingen die er op deze aarde veel vuldig voor handen zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.