Wat vind jij ervan?

Agrilight B.V.
Bedrijf

Volledig LED armatuur

4


Volledig LED armatuur wordt gebruikt bij stadslandbouw!

Agrilight® steunt het Rotterdamse stadslandbouwproject “Uit Je Eigen Stad”! Begin mei wordt hier de nieuwste innovatie van Agrilight® geïnstalleerd: Het Aviled® Armatuur! Het Aviled® armatuur past perfect bij het stadslandbouwproject. Het is namelijk een volledig LED armatuur speciaal ontwikkeld voor het houden van kippen. Door het gebruik van LED’s wordt er een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd.

Een betere kwaliteit van de eieren en het vlees wordt gerealiseerd door zo een natuurlijk mogelijke leefomgeving voor de kippen te realiseren. Goed licht voor de dieren speelt hier een uitermate belangrijke rol bij. Het Aviled® armatuur is speciaal voor deze taak ontwikkeld en levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan de leefomgeving.
Het bewijs hiervan is vanaf september te koop in de winkel van het stadslandbouwbedrijf èn te proeven in het restaurant van Uit je eigen stad.

Agrilight® is trots dat zij het project mogen steunen. “Het Aviled® armatuur hebben wij nog niet zo lang geleden mogen introduceren, wij zijn daarom bijzonder vereerd dat het zo snel al wordt gebruikt in dit stadslandbouwproject. Tevens sluit het project “Uit Je Eigen Stad” precies aan bij het duurzaam ondernemen wat wij graag ondersteunen” geeft René van den Dool (Commercieel directeur bij Agrilight b.v.) aan.

Stadslandbouw is een nieuw concept van ondernemen, waarbij voedsel wordt gekweekt op hoogte in de stad of op een vergeten openbaar terrein. De integratie van stadslandbouw in de steden wereldwijd verbind actuele thema’s als gezondheid, duurzaamheid, sociale samenleving en maatschappelijke ondernemen.

Laatste reacties

 • ketelbinkie

  Wij allemaal.......
  Het gaat er niet om wie gaat leveren, die varkens komen er wel.
  Lees het intervieuw met van Doorn deze week in Boerderij,gaat allemaal over duurzaam.
  Maarrrrrrrrr wanneer, wat is duurzaam??
  voldoende afleiding,oppervlakte. Zonnepanelen,mestverwerking,warmteterugwinning of een combinatie van dit alles.????

 • Fleur de lille

  Denk bij duurzaam ook aan reductie van antibioticagebruik en tegengaan van resistentievorming, endotoxinereductie in stallen (arbo) en verminderen van risico's op ontstaan en verspreiden van zoönosen.

 • ketelbinkie

  Fleur,
  Kun jij de doorsnee bezoeker van Boerderijconnect, (mij ook) iets meer vertellen over endotoxinereductie en het verspreiden van zoonosen??????
  gr Ad

 • Aad Baars

  Even googlen ?

Of registreer je om te kunnen reageren.