Wat vind jij ervan?

Veél meldingen of véél verwaarlozing, waar hebben we het over .......

8

Elk geval is er 1 teveel, laten we dat maar stellen, maarhoe wrkt dat "telraam", het kan tevens een manier zijn om jezelf blangrijk te houden. We maken zelf dagelijks aan der lijve mee, wat meldingen over "dierwelzijn" inhouden bij onze "bezorgde" burgers, met onze wagens met varkens. Zodra wij een beladen aanhangwagen afkoppelen langs de weg, om de voorwagen op een erf te gaan laden, dan zijn er dagelijks meldingen. Ik heb eens de moeite ggenomen om de Dierenlijn te bellen en info op te vragen. Daar bleek ook dat het wel vaak dezelfde mensen waren die klachten uiten, maar wij hebben nog geen enkele keer een overtreding gehad, terwijl die "actieve"burgen meent een goede daad te hebben berricht. Het signaleren is mooi, maar er is géén terugkoppelingen of het een juiste melding was, zodat we burgers aan het kweken zijn die graag zo vaak mogelijk hun "goede daad" willen verrichten. Als je telkens "valse" meldingen doed op een hulplijn voor bv brand, dan wordt je bestraft, maar het geeft wél een duidelijker beeld dan iedereen maar zo veel mogelijk of 10-tallen keren over dezelfde melding te laten registreren !

Laatste reacties

 • cross

  Zie zwartboek van st zinloos geweld, LID werkt voor RVO, die verkoopt dieren na 1 week aan handelaars, wat niks opbrengt wordt afgemaakt, afvoeren in ambtenarentaal. Dierenbescherming doet niks aan OVP, proefdier en broodfok, ook niet met mijn meldingen van hoefbevangen shetjes naast mij, dierenpolitie wel, maar die werd van hogerhand tegengewerkt. Zwanendrifters met vergunning werd jaren door dierenarts zelf aangepakt. Na 10 jaar vrijspraken ivm valse en gedateerde rapporten, diefstal, vernielingen van LID, zelf opvang begonnen en 24/7 doende met misstanden, conclusie LID is zelf grootste dierenbeul ever en gewoon Roverheid. haagscomplot, demminkdoofpot, rechtiskrom etc.

 • cross

  Jennifer Bekker-Hilgers—
  1 ster
  Boerenbond in Rijen, Mary Zeldenrustlaan 12 A zeer slecht voor dieren !!! Ik hou het nu al een paar maanden in de gaten.
  Opgegeten hamsters in de hokken, dieren zonder water! En er word nonchalant op gereageerd. Duidelijk geen hart voor dieren. Klacht is ingediend bij de dieren inspectie!!! 144
  Ik koop daar niks meer! Ik kom af en toe nog is binnen om te kijken of jullie leren van jullie fouten....laten we het hopen!!!
  Vind ik leuk · Reactie · ongeveer een maand geleden · 25 recensies

  Quirine Q de Kok Is situatie verbeterd anders contact opnemen met Stichting zinloosgeweld tegen dieren

 • cross

  Erwin Lensink @ErwinLensink Het boek "Het Vaatstra Complot" van Wim Dankbaar over betrokkenheid #Demmink is nu te koop via: hetvaatstracomplot.nl http://www.youtube.com/watch?v=Futacf7PARs …
  Geretweet door Harm Bos

 • cross

  Boek te koop bij Wim Dankbaar, rechtiskrom

 • Mielles

  Cross = toch Quiriune de Kok de dierenbeul van de loolaan?

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.