Wat vind jij ervan?

Waarom is Yvon zo populair?

2

ForFarmers trok Yvon Jaspers aan als boegbeeld voor de landbouw. De sector reageert daar positief op. Maar waar schuilt nou precies haar populatiteit in? Oke, ze ziet er leuk uit, maar er zijn zoveel vrouwen die er leuk uit zien. Ze is immer positief over boeren, is dat misschien de reden? Maar ook daarvoor geldt: dat zijn er wel meer. Dus: waarom is Yvon Jaspers bij boeren zo populair? Wie het weet, mag het zeggen.

Laatste reacties

  • TomTom

    Yvon Jaspers is een innemend persoon. Maar zoals al eerder werd gezegd, zo zijn er ook wel meer. Dus ik denk dat je tot de conclusie kunt komen dat Yvon net de juiste persoon op de juiste plaats is geweest. Als Yvon er niet was geweest dan was er gewoon iemand anders geweest. Eigenlijk zoals met zoveel andere personen die een bepaalde positie innemen. Kwestie van juiste persoon op de juiste plaats met soms een beetje geluk......

  • gerrit coppens
    Panellid

    Aan mensen met een tv-gezicht wordt door de samenleving toch iets meer waarde gehecht. Ze moeten natuurlijk wel deskundig zijn op hun gebied en geen onzin uitkramen en dan hebben ze een streepje voor. Yvon heeft wel bewezen dat ze ook het marketing verhaal in de vingers heeft. We zullen wel zien wat het Forfarmers en de boeren oplevert. Forfarmers is geen bedrijf dat bij de consument aan de bak moet. Of het moet zijn dat er dadelijk varkensvlees bij de slager komt liggen waarvan duidelijk is dat dat varken door Forfarmers is gevoerd.

    En natuurlijk, er zijn meer vrouwen met een goed marketing verhaal. Bij ledenactiviteiten van Agrifirm kwam in het verleden vaak Marlies met haar zus opdraven. Toen Marlies in BZV zat studeerde ze al iets in de marketing en de bekendheid die ze bij Yvon/BZV heeft opgedaan was een mooi opstapje.

Of registreer je om te kunnen reageren.