Wat vind jij ervan?

investeren in Oekraine

11

Dat de bureaucratie verminderd is maar een kwakkel , wij zijn reeds weken bezig om een huurcontractje te registreren en iedere dag wordt je met een ander verzinsel naar huis gestuurd , tevens weet je vandaag niet wat morgen voor nieuwe regeltjes brengt neem nu het betalen van buitenlandse rekeningen de eene dag mag het de andere niet . Hoop er maar niet op dat ze hun bureaucratie verminderen dat kost teveel baantjes voor vriendjes

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Ik kan me voorstellen dat je daar een smak geld kunt verdienen, maar je kunt ook een smak geld kwijt raken. Wie van een beetje risico houd moet zeker naar dat soort landen gaan om te investeren • Chartonel

  helemaal mee eens

 • veldzicht

  Ik hou best wel van een gokje wagen ,maar om dat in oekraine te doen?


  dan maak je in het cassino toch meer kans om te winnen.

 • Deersum

  Misschien beter in Roemenie te kijken daar heb je EU regels; da s eenn stuk srabieler en overzichtelijker; bovendien is de grond hier goed en nog steeds niet duur!

 • Imanse

  Investeren in "opkomende landen" (wel of geen EU) betekend dat je niet alles op een presenteerblad zal ontvangen. Zaak is dat je er voor zorgd dat je een goede plaatselijke begeleiding hebt zowel in planning als uitvoer fase. Daarmede zijn de meeste "hick-ups" al vroegtijdig duidelijk en kunnen door een gedegen lokaal network vaak voorkomen of snel opgeslost worden.

  Succes en Groet vanuit Macedonie.

 • christof conings

  Klopt imanse alleen in landen als hier is een lokaal netwerk aarts moeilijk door corruptie en mentaliteit van lokale mensen .lees het is nooit goed . Vandaag ben jij de redder in nood en morgen beloofd iemand iets anders en draaien ze weer allemaal hun rug .

 • johannesspook

  Wie daar wil investeren,krijgt hij wel te maak met diefstal.


  Bijvoorbeeld zijn oogst kan gestolen worden.


  Zelfs de bank is ook niet betrouwbaar.

 • christof conings

  @johannes banken je kan westerse banken kiezen hier raiffaisen , credite agricole , ING , BNP Parisbas , etc etc dat is geen argument , oogst stelen heb ik nog niet meegemaakt en diefstal is meestal waar je zelf bijstaat omdat je geen goed sluitend systeem hebt en je medewerkers niet te betrouwen zijn maar dat is in West Europa ook zo hoeveel denk je dat er op de grotere ( niet landbouw) bedrijven gestolen wordt en die moeten ook investeren in systemen om dit tegen te gaan . Maar diefstal is per definitie hier wel meer dan in het Westen . MAar kan je zeggen mijn ganse werkplaats is een paar jaar geleden in het westen ook leeg gemaakt op een nacht en er is me ook al een traktor gestolen in het westen . Dat heb ik hier nog niet meegemaakt . Hopen dat het zo blijft natuurlijk .

 • ed12345

  reacties van mensen ter plaatse ,zoals Conings zijn super intresant

 • Imanse

  Ik heb respect voor diegene die investeren in de opkomende landen. Het blijkt daardoor dat er in Nederland nog steeds pioniers bestaan. Ik adviseer aan diegene die met investering plannen rondlopen, in welk land dan ook, zich eerst goed te orienteren bij de Nederlandse instanties www.rvo.nl en luisteren naar diegene die aldaar ruime ervaring hebben. In ieder land zijn er ook positieve punten. Gedurende mijn 15 jaar in Macedonie heb ik een natuurlijk ook een "leerschool doorlopen" zoals jullie, maar in die jaren ook een enorme positieve ontwikkeling meegemaakt. Uiteindellijk is het alleen het resultaat wat telt. Groet.

 • CanFostberg

  Misschien is dit iets is, probeerde ik - ik niet gelukt. Ik woonde in Amerika en nam het krediet hier: https://www.cathydoesloans.com gevonden in het bedrijf dat kan worden belegd in ivestirovat en delen, maar zolang er geen winst is niet ontvangen.

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.