Wat vind jij ervan?

CrisyDos Melkstalvoedering

0

CrisyDos Melkstalvoedering: Rust in de melkstal en een hogere melkopbrengst


Wanneer u tijdens het melken handmatig brokken voert, zult u merken dat er onrust ontstaat nadat de dieren hun krachtvoer op hebben. De innovatieve CrisyDos van Hanskamp AgroTech zorgt voor een continue afgifte van krachtvoer tijdens het melken. Dit brengt rust in de stal en maakt dat het vervelende opdrijfhek achterwege kan blijven. Bovendien garandeert de continue inname van krachtvoer een optimale afgifte van het hormoon oxytocine. Uit onderzoek blijkt dat hoe hoger de concentratie van dit hormoon is tijdens het melken, hoe beter en sneller het melkproces verloopt én hoe hoger de melkopbrengst is. CrisyDos verhoogt uw saldo!


Hoe werkt CrisyDos?


CrisyDos doseert het krachtvoer vanuit een degelijke kunststof voorraadbak. Dit gebeurt nauwkeurig en geruisloos. Het systeem is bovendien compact, onderhoudsvrij en geeft geen stof. Bijzonder detail is de elektromotor zonder koolborstels, waardoor geen slijtage ontstaat. Daarnaast is de motor kortsluitvast; bij overbelasting ontstaat dus geen schade aan de elektromotor of besturing. Uniek is dat CrisyDos in ieder melkstalsysteem past -dus ook het rapid-exit snelwisselsysteem en de melkrobot - en op maat wordt geleverd. U kunt het systeem koppelen aan elk besturingssysteem. Zodat iedere koe een individueel afgemeten portie krachtvoer krijgt, naar wens gebaseerd op de literproductie van de vorige melkbeurt. CrisyDos is ook ideaal voor de geiten- of varkensstal. Wilt u een andere toepassing? Dan ontwikkelen we die graag voor u, uiteraard op maat.

Meer weten over CrisyDos?


Wilt u meer informatie over CrisyDos van Hanskamp AgroTech of wilt u dit systeem bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of registreer je om te kunnen reageren.