Wat vind jij ervan?

Wakkerdier ?

2


Wakkerdier. Alleen maar op zoek naar slechte zaken. Hebben geen notie van de werkelijkheid. Wat eten deze mensen ? Gaan ook niet met vliegtuig op vakantie ? enz.

Laatste reacties

 • Paul Bouwmeester

  Ik ben geen boer, maar wel opgegroeid in een poeliersgezin. Als ik een kip koop bij AH moet ik vaststellen, dat ik een goed stuk vlees in mijn handen krijg en dat dat beest er nooit zo uitgezien kan hebben zoals de advertenties van WD suggereren. Toen ik laatst op TV i.v.m. de vogelgriep een kippenstal voorbij zag komen, zag ik alleen maar dieren die blaakten van gezondheid. Wat mij echter verbaast, is dat de sector niet even een goede tegenactie lanceert. Er gaat toch een hoop geld in om?

  Zelf erger ik me al jaren groen en geel aan de onzin die door de dierenlobby verkocht wordt. Nu zie ik hier op dit forum een heleboel goede reacties daartegen, maar daar trekken ze zich niets van aan, zolang ze de politiek maar mee krijgen. En dat lukt ze. Maar om de politiek weer bij te sturen moet je m.i. de publieke opinie omturnen - die mensen in de grote stad dus.

  Daarom heb ik in 2012 een website Jachtargumenten gemaakt (mag dit redactie, een nietcommerciële link plaatsen?) en vlak voor Kertsmis heb ik een frontale aanval op de PvdD geopend. Vooral van die laatste zou het goed zijn, als de link zoveel mogelijk via Facebook e.d. verspreid wordt. Tot nu toe hebben meer dan 11.000 mensen het gezien. Stel nu dat alle boeren even meehelpen? Alle facebookers even de link verspreiden. Dan wordt het misschien weer politiek correct om de PvdD en dergelijke groepen belachelijk te vinden. • Hindrik66

  Helder verhaal Paul, zonder beheer geen gezonde, wildstand.

  Zie de ganzenschade


  Mfg http://www.Jachtargumenten.nl/Of registreer je om te kunnen reageren.