Wat vind jij ervan?

Aquablend Kalf Start

0


Aquablend Kalf Start succesvol in combinatie met koemelk.Aquablend Kalf Start is zeer enthousiast ontvangen door de veehouders die deelnamen aan het klantenpanel en hun kalveren koemelk voeren. Aquablend Kalf Start is daarom vanaf 23 april beschikbaar voor veehouders.

Aquablend Kalf Start is een mengsel van opgeloste mineralen en vitaminen. De opgeloste mineralen worden goed door de darmwand opgenomen. Hierdoor is de efficiëntie erg hoog.
Kalveren groeien zo snel dat de samenstelling van de koemelk hier niet goed op is afgesteld. Van Benthem Minerals kwam met Aquablend Kalf Start naar de Landbouw vakbeurs in Assen. Veehouders die koemelk voeren aan hun kalveren konden zich aanmelden om Aquablend Kalf Start gedurende een maand te proberen. Vervolgens kregen alle deelnemers een vragenlijst over hun ervaringen met Kalf Start. Uit de reacties blijkt dat de veehouders zeer tevreden zijn. De voornaamste reacties zijn dat de kalveren actiever, gezonder en glanzender zijn. Een aantal veehouders heeft de Kalf Start ook aan de nuchtere kalveren verstrekt. Zelfs in een dergelijke korte periode konden de veehouders al resultaat zien. De proef is hiermee erg succesvol verlopen. Het grootste deel van de veehouders heeft inmiddels Kalf Start besteld.De behoefte aan extra mineralen voor de kalveren bleek uit de reacties die Jan van Benthem van Van Benthem Minerals hoorde in de praktijk. “Eén
van mijn klanten kwam concreet met de vraag om een product te maken voor zijn kalveren. Hij was absoluut niet tevreden. Nadat de Kalf Start bij hem een grote verbetering gaf te zien, hebben we besloten om via de beurs in Assen bij een grotere groep boeren te gaan testen. Wij zijn blij met de positieve reacties die we hebben ontvangen.”

Of registreer je om te kunnen reageren.