Wat vind jij ervan?

Waar gaat u zich in verdiepen tijdens Eurotier?

4


Morgen begint in Hannover (D.) de beurs der beurzen: Eurotier. Mocht u ook een bezoek brengen aan Eurotier, naar welke thema's of producten gaat uw aandacht in eerste instantie uit.

Deel uw verwachtingen en ervaringen op Boerderij Connect.Laatste reacties

 • koosbr26

  Ik ga me richten op het vinden van de nieuwtjes op het gebied van melkrobot, las afgelopen week dat Fullwood een nieuwe Merlin 2 heeft, dus die ga ik zeker opzoeken.


  Melk nu 3 robots die aan vervanging toe zijn.

 • kees.van.dooren1

  Hallo Koosbr26,


  Interessant. Heb je ook daadwerkelijk gevonden op Eurotier wat je zocht en is de Merlin 2 een mogelijk geschikte robot voor jullie bedrijf?

 • koosbr26

  Jazeker Kees, heb afspraak gemaakt met dealer Nooren in Gilze. Er staat al een M2merlin te draaien vertelde de vertegenwoordiger van Nooren, en heb afspraak gemaakt om te gaan kijken, kijken wat eruit komt.


  gr.


  Koos

 • kees.van.dooren1

  Dag Koosbr26, Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk ga besluiten en met welke robots je ga melken. Mag ik je mailadres en telefoonnummer, dan kan ik op termijn contact met je opnmemen? De Merlin 2 draait volgens mij (nog) niet op veel Nederlandse melkveebedrijven. Mocht je er voor op staan, stuur dan je mailadres naar: kees.van.dooren@reedbusiness.nlOf registreer je om te kunnen reageren.