Wat vind jij ervan?

Deze verdeeldheid komt de veesector niet ten goede,kom tot consensus,!!

3


Volgens mij geen toelichting nodig.

Laatste reacties

 • Venstra

  Heers en verdeel, zo blijft NL de baas over de boeren.


  Moet je in Frankrijk zien hoe ze tekeer gaan, het hele landbouwministerie kantoren onder de stront, stel je dat in Nederland eens voor.

 • joannes

  Door de gefragmenteerde overheids maatregelen komt de overheid steeds weg met haar beleid! Op de en of andere manier zijn het altijd maar specifieke deelgroepen die door maatregelen getroffen worden. Mestwetten wegen zwaarder en anders in het Zuiden dan in het Noorden, Varkensmesters hebben andere problemen dan Fokkers, Nertsenfokkers is ook zo´n deelgroep. En omdat bij zowat elke maatregel het (Z)LTO betrokken is, zijn boeren zogenaamd betrokken bij de voorstellen en maatregelen. Een aanpak die lijkt op volwassen onderhandelingen en daarmee gerechtvaardige maatregelen. Het tegendeel is waar, de rechten van de Boeren worden bij elke maatregel verminderd en de verplichtingen vergroot, alle zonder dat er een redelijk compensatie tegenoverstaat. Niet in opbrengstprijzen of directe compensatie! Zodra de Agrariërs ontdekken dat het een strategie is waarmee ze iedere keer weer toe moeten geven op die extra eisen barst de bom.

 • Venstra

  LTO doet gewoon koehandel, overheid wil iets intrekken, LTO geeft iets toe in ruil voor behoud, zo zijn we al zoveel dingen kwijtgeraakt. Word tijd voor een "gemeenschappelijk landbouwbeleid", heel Europa dezelfde regels!!

Of registreer je om te kunnen reageren.