Wat vind jij ervan?

Gallagher Check afrastering

3Loslopende dieren op de weg levensgevaarlijk

Het zal u vast niet zijn ontgaan: er komen bijna dagelijks berichten langs in de media over loslopende en uitgebroken dieren. Loslopende schapen in de Westerscheldetunnel, een paard in het zwembad, loslopende koeien op de A58: dergelijke uitbraken kunnen voor levensgevaarlijke situaties zorgen voor mens en dier. Bovendien is er vaak sprake van economische schade, vertragingen op de weg en allerlei andere ongemakken.Speciaal voor deze periode is er een website ontwikkeld waarop dierenhouders zich met een eenvoudige checklist goed kunnen voorbereiden op het buitenseizoen. Als afrasteringspecialist biedt Gallagher via deze site gedurende 50 dagen elke dag een tip die veel ellende kan voorkomen.

Laatste reacties

 • Çim Tohumculuk
  Bedrijf

  Het berste resultaat wordt in een keer bereikt door gebruik van 100 cc Bio Aktiv en 100 cc Messareppel, geheel op biologische basıs, men behandeld een oppervalkte van 1000 m2 door 1 liter te vermengen en over de planten te sproeien.
  info atlantistarim@gmail.com

 • Çim Tohumculuk
  Bedrijf

  rectificatie, men vermengd 100 cc Bioaktif en 100 cc mesareppel op 50 liter water en bespried of beneveld hiermee de aardappelplanten.

 • Aad Baars

  Minerale olieen lossen de natuurlijke waslaag van het gewas op en verlagen daardoor de weerbaarheid enorm!

Of registreer je om te kunnen reageren.