Wat vind jij ervan?

Vrije markt denken !

2


Vergaderboer is zo voor een vrije markt, behalve als er een boycot is van een land die onze producten importeert. Hoe dom kun je zijn vergaderboer voor de tweede collum achtereen val je toch wel erg door de mand. Als je voor een vrije markt bent ben je ook voor een boycot zonder steun, immers er is altijd wel een belemmering te bedenken waarvoor je steun wilt hebben. Vrije markt is gewoon niets anders dan inspelen op de vraag, dus als er door wat voor reden dan ook minder vraag is MOET je gewoon minder produceren om de prijs weer op peil te krijgen en niet je hand op houden ! Dus vergaderboer gewoon minder melken! Groeten van een minder liberaal denkende boer.

Laatste reacties

  • jocox

    De minder liberaal denkende boer is kennelijk een aanhanger van het gebroken geweertje en net zo naief als vele politici. De actualiteit ontgaat hem en kennelijk wordt hij maar langzaam (of niet) wakker. Dat betekent nog niet dat wij ons door hem en mede qausi liberalen in slaap laten sussen. We gaan derhalve onverdroten door met het produceren van voedsel waar de deels nog hongerende wereld werkelijk behoefte aan is. Om dat te blijven doen zullen we onze vrijheid middels een stevige defensie blijven koesteren en verdedigen.

  • Ferm

    @jojox, dan hoef je niet bang te zijn dat er geen "nieuwe" markten gevonden worden voor de afzet van onze producten die nu niet afgezet kunnen worden vanwege de boycot. De hongerigen in de wereld zijn nog lang niet gevoed.


    Volgens mij wil Vergaderboer van twee walletjes eten: vrije markt, maar ook steun/ingrijpen als het wat tegenzit. Minder melken lijkt mij ook de gepaste oplossing in een vrije markt.

Of registreer je om te kunnen reageren.