Wat vind jij ervan?

Vrienden als wakker dier??

0


Hoezo wakker dier? Alle compensaties betreffende de boycot van Rusland aan de boeren vergeten? Zullen we dat ook bij jullie doen. Hoe? Eenvoudig toch? Zetten we alle compensaties richting wakker dier ook stop! Dat wakker dier wordt in Nederland slapend rijk. Het is tenslotte ondernemers risico zeggen ze. Makkelijk praten, als je wordt gesubsidieerd door loterijen en andere vage geldschieters die vaak geen koe van een vaars kunnen onderscheiden.

Doen we dat loterijengeld in een boerenpot. Wordt het in ieder geval nuttiger besteed. Bijvoorbeeld in welzijns onderzoek van dieren. Iedereen tevreden.

Of voor mij part gaat het richting verzorgingstehuizen, scholen of voedselbanken. Zolang hetgeld maar ergens iets toevoegd. En dan bedoel ik geen loze kreten en valse lucht!

En mocht wakker dier inderdaad zonder onderzoeken uit hun verband te rukken, en zinloze kreten te roepen weer wat nuttigs zeggen, dan mogen ze weer met de hardwerkende, risico lopende ondernemers aan tafel gaan zitten.

Tot die tijd helaas voor wakker dier. Geniet lekker van je groente burger met een blaadje sla, maar laat de Nederlandse ondernemers lekker ondernemen.

Met gevoel en respect voor plant en dier!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.